Balıkesir Valiliği ?Vandallar?ın peşinde!

Balıkesir Valiliği ?Vandallar?ın peşinde!

Balıkesir Valiliği arayarak konu hakkında bilgi aldı

Balıkesir Valiliği, Kapıdağ´da avlanan kişilerin, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yapılan yürüyüş yol güzergâhlarını nişangâh tarafından kullananların peşinin bırakılmayarak cezalandırılmaları için önlem alacak.

/resimler/2017-1/17/0948366289322.jpg

Yaptığı açıklama ile ilgili olarak konuyu gündeme getirerek, bu kişilere ?Vandal? diyen Bandırma Dağcılık Arama ve Kurtarma Derneği(BANDAK) Başkanı Kadri Civan, şunları söyledi:

?Bu konudaki açıklamamızı Bandırma gündemine taşıyan Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı´ya teşekkür ediyorum. Bu açıklamamızın medyada yer almasının ardından Balıkesir Valiliği´nden bir yetkili beni arayarak bilgi aldı. Kurşunlanan tabelaların fotoğraflarını da Valiliğimize ilettik. Bize, tabelaları kurşunlayan bu kişilerin başta jandarma ve orman görevlileri tarafından yakalanarak adalete teslim edilmelerini sağlanacağını bildirdiler. Bu arada, kurşunlanan tabelaları, yeniden yerlerine dikmeleri için ilgili şirkete de talimat verildiğini belirttiler. Bundan sonraki Kapıdağ yürüyüşlerimizde de bu tabelaların korunması konusunda biz yine duyarlı ve dikkatli davranacağız.?

BANDAK Başkanı Civan, ayrıca, Erdek´e bağlı Tatlısu Mahallesi´nde derneklerine ait olan tabelanın da bazı kişiler tarafından tahrip edildiğini sözlerine ekledi. Önder BALIKÇI

/resimler/2017-1/17/0949076602421.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli