Balıkesir Valisi Yazıcı: ?İlimizdeki turizmi çeşitlendirmek zorundayız?

Balıkesir Valisi Yazıcı: ?İlimizdeki turizmi çeşitlendirmek zorundayız?

Balıkesir Valisi Yazıcı: ?İlimizdeki turizmi çeşitlendirmek zorundayız?

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ?Balıkesir´e gelen her turist, ilimizin gönüllü elçisidir? dedi.

41. Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Yazıcı, şu değerlendirmede bulundu:

?Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen ilimizin de yeterli payı alabilmesi, turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir çaba içindeyiz. İlimiz, eşsiz doğal güzellikleri, tarihsel dokusu ve kültürel zenginlikleri, bereketli toprakları, sağlık ve termal turizmi, kış turizmi, konuksever insanları ile önemli bir turizm potansiyeline sahip bulunuyor. Bu bağlamda, turizmin çeşitlendirilebilir anlamda çoğaltılması ilimize değer katacaktır. İlimizin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması yönünde önemli adımlar attık. Balıkesir´e, ülke turizmi içinde farklı ve nitelikli bir konum kazandırarak turizm sektöründe marka yapmak amacıyla her çeşit çabayı gösteriyoruz.?

/resimler/2017-4/24/0947411559293.jpg

              BALIKESİR BİR DOĞA SERGİSİ KONUMUNDA

Balıkesir´in, gerçekleştireceği kararlı adımlarla turizm sektöründe hak ettiği yeri mutlaka alacağını vurgulayan Yazıcı, şunları söyledi:

?Balıkesir´i görmeyen herkesi, doğanın, tarihin ve kültürün ışıklarını Balıkesir´de yeniden keşfetmeye davet ediyorum. Ayrıca, 2017 turizm sezonunun ülkemize, milletimize ve turizm sektöründe yer alan otel, acente ve tüm işletmelere bereketli olmasını diliyorum.?



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false