Balıkesir Barosu Dergisi yeniden yayında

Balıkesir Barosu Dergisi yeniden yayında






Ülkemizin en eski ve saygın baroları arasında yer alan Balıkesir Barosu'na ait dergi, uzun süre ara verdiği yayınına yeniden başladı.

Ara vermeden önce son sayısı 2007 yılının Aralık ayında yayınlanan Baro dergisi, uzun süren sessizliğinin ardından, Nisan 2012 sayısını çıkardı. Ofset baskı tekniğiyle, birinci hamur kâğıda, 88 sayfa olarak basılan dergi, zengin bir içerikten oluşuyor.

Sahipliğini, Balıkesir Barosu adına Yönetim Kurulu Başkanı Av. Yaşar Meyvacı'nın yaptığı Baro dergisinin 70. sayısının yayın kurulu, Av. Ömer Faruk Can, Av. R. Bülent Onaylı, Av. Gülây Bayraktar ve Av. Uğur Tülü'den oluşuyor.

1000 adet bastırılan dergi, beğeni toplarken, Balıkesir Barosu Başkanı Av. Yaşar Meyvacı, Uzun yıllar yayınına ara veren dergimizi yeniden meslektaşlarımız ve yargı camiası ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dergimiz, bundan sonra da yayınlarını düzenli ve periyodik şekilde sürdürecektir” dedi.

Baro dergisini yayına Bandırmalı iki eski gazeteci Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen hazırlarken, sayfa düzenini ise Nevzat Şen yaptı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı