BALIKESİR BELEDİYESPOR TELAFİ EDECEK

BALIKESİR BELEDİYESPOR TELAFİ EDECEK

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Balıkesir Belediyespor geçtiğimiz hafta AHP tesislerinde konuk ettiği Bursa Merinosspor' a son dakika golüyle mağlup olarak yıkılmıştı




Bölgesel Amatör  Lig 9.Grupta mücadele eden Balıkesir Belediyespor geçtiğimiz hafta AHP tesislerinde konuk ettiği Bursa Merinosspor' a son dakika golüyle mağlup olarak yıkılmıştı. Hakem kararlarının tartışıldığı maçta Belediyespor'un bir golüde oysaft gerekçesiyle sayılmadı. Maçın genelinde üstün bir performans sergileyen Belediyespor bu mağlubiyeti telafi etmek için haftasonu oynanacak olan Ayvalıkgücü Belediye maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ayvalıkgücü maçı aynı zamanda bir derbi niteliği taşırken bu nedenle maçın önemi bir kat daha artmış oldu.

Balıkesir Belediyespor'un Teknik Sorumlusu İsmail Aşkan Bursa Merinos maçının ardından yaptığı açıklamada iyi mücadele ettikleri bir maçtan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtirken Ayvalıkgücü karşısında galip gelerek bu mağlubiyeti telafi edeceklerini söyledi. Aşkan 4.hafta karşılaşmasında konuk ettiğimiz Bursa Merinos karşısında çok iyi oynamamıza rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Bariz bir golümüzün ofsayt nedeniyle sayılmadığı maçtan yenilgiyle ayrılmamız üzücü bir sonuç. Artık bu maç geride kaldı. Haftasonu Ayvalıkgücü ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyoruz. Rakibimizi mağlup ederek çıkışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.



 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı