Balıkesir DSP Genel Seçime Hazır

Balıkesir DSP Genel Seçime Hazır

Balıkesir Demokratik Sol Parti Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu toplantısı sonrası İl Başkanı Orhan Keşkekoğlu, genel seçime hazırız” açıklamasını yaptı.

Balıkesir Demokratik Sol Parti ilçe başkanları ve ilçe temsilcilerinin de katıldığı Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu toplantısı sonrası DSP Balıkesir İl Başkanı Orhan Keşkekoğlu, “Demokrasi ayıbı yüzde 10`luk  seçim barajından çekinmiyoruz ve Genel Seçime hazırız” açıklamasını yaptı.

“DSP Balıkesir İl Örgütü olarak yaklaşan genel seçimlere hazırız. Yüzde 10`luk seçim barajı demokrasi ayıbıdır. Yüzde 10`luk seçim barajından çekinmiyoruz. Engeller Aşılmak İçindir” diyen İl Başkanı Orhan Keşkekoğlu, “DSP olarak Balıkesir milletvekili adaylarımızda da Gençlere ve Bayanlara öncelik tanıyacağız. Gençler ve kadınlar omuz omuza tek yürek tek yumruk olarak engelleri aşacağız” dedi.

Demokratik Sol Partisi Balıkesir Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu toplantısına Ayvalık DSP İlçe Başkanı Hasan Atmaca, Edremit DSP İlçe Başkanı Mehmet Görk, Havran DSP İlçe Başkanı Emre Ergamalıoğlu, Susurluk DSP İlçe Başkanı Kutlay Şenli, Gömeç DSP İlçe Başkanı Mehmet Pehlivan ile Balıkesir DSP eski İl Başkanı Alparslan Peker katıldı.

Toplantıda basın sözcüsü Mahmut Bayram ve Balıkesir DSP Milletvekili aday adayı Hasan Atmaca`da toplantıda yer aldı. ENVER DOLGUN

 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu