Balıkesir Emniyeti´nde Rütbe Terfi Töreninde 44 Personele Yeni Rütbeleri Takıldı...

Balıkesir Emniyeti´nde Rütbe Terfi Töreninde 44 Personele Yeni Rütbeleri Takıldı...

2011 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Değerlendirme Kurulu ve Yüksek Değerlendirme Kurulu´nca bir üst rütbeye terfi eden Balıkesir Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı 44 personel için bir tören düzenlendi. Törene Vali Vekili Selda Dural, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, terfi eden emniyet görevlilerinin yakınları ve davetliler katıldı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı, 2011 yılında bir üst rütbeye terfi eden her rütbeden 44 personelin terfi töreni Kültür Spor ve Eğitim Kompleksi Konferans Salonu´nda yapıldı. Törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, terfi törenlerinin Emniyet Teşkilatı´nın en amlamlı, mutlu ve önemli günlerinden biri olduğunu belirterek şunları söyledi. Daha sonra 2011 yılında bir üst rütbeye terfi eden Emniyet Müdürlüğü personeline yeni rütbeleri Vali Vekili Selda Dural, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Emniyet Müdür Yardımcıları ve eşleri tarafından takıldı.

TERFİ LİSTESİ

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde terfi eden toplam 44 personelden törene katılan 33`ünün isim ve terfi ettikleri rütbeleri şöyle;

"Uğur Gül, Nuh Ali Yiğit (Emniyet müdür yardımcısı), Hayrani Demirci, Ali Demirel ve Yüksel Yılmaz 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Mehmet Harman (Asayiş Şube Müdürü), Zübeyir Okur, Sinan Tunçel, Erdal Kabacık, Rafet Kantar, Erdem Köseler, Ediz Aktaş, M. Hakan Zorlu, Yusuf Aki, Cevdet Sadıklar, Nadi Ünver, Hakan Sırmacı, Cemalettin Kalabey ve M. Şerif Nerse 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Zafer Sönmez, Ömür Ali Çelik, Taner Doğangüzel, Mustafa Aydoğdu, Mustafa Korkmaz, M. Tayfun Girgin, Tolga Alpay, Ömer Yıldız, Nurettin Taş, Cihan Bülbül ve Zafer Irkıçatal 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Neslihan Türkün Alpay, Oğuz Ergün ve Çiğdem Uluç Dudunalı Emniyet Amirliğine, Bircan Baycan, Tuncay Tunçel, Murat Evren, Ahmet Aşık, Adnan Şanlı, Faik Karabaş, Hüsamettin Bozdemir ve İsmail Köksal Başkomiserliğe, M. Zeki Sayğın, A. Yücel Yılmaz ve Bülent Yılmaz isimli personel de Komiserliğe terfi ettiler."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı