Balıkesir Hafta Sonu İki Bakan Ağırlıyor

Balıkesir Hafta Sonu İki Bakan Ağırlıyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu cuma, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, cumartesi günü Balıkesir`i ziyaret edecek.

Balıkesir bu hafta sonu peş peşe iki bakanı ağırlayacak. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu cuma, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ter Yıldız cumartesi günü Balıkesir`i ziyaret edecek.

Edinilen bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2 Mayıs Cuma günü özel uçak ile geleceği Balıkesir`de önce Valiliği, ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Salonunda düzenlenecek koordinasyon kurulu toplantısına da başkanlık edecek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, öğle yemeği ve cuma namazının ardından Balıkesir`den Antalya Gazipaşa`ya hareket edecek.

Bir gün sonra 3 Mayıs Cumartesi günü ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Balıkesir`de ziyaret ve incelemelerde bulunacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Balıkesir`in Bandırma ilçesinde Eti Maden tesislerinde incelemelerde bulunduktan sonra Balıkesir`e gelerek önce valiliği, ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Büyükşehir Belediyesini ziyaretin ardından Havran ilçesine geçecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız bu ilçede faaliyete başlayan Özdoğan Madencilik ‘in açılış törenine katıldıktan sonra İzmir`e hareket edecek.

Her iki Bakanın da Balıkesir ziyaretiyle ilgili olarak gerek valilik gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığı yoğun bir hazırlık içine girdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi`nin kabine nezdindeki ilk resmi ziyaretçileri de Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız olacak. Her iki Bakan da, uzun yıllar Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan eski milletvekili Ahmet Edip Uğur`u Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ziyaret ederek hem seçim başarısını hem yeni görevini kutlayacaklar. 

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli