BALIKESİR MHP`DE GÖREV DEĞİŞİMİ

BALIKESİR MHP`DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Balıkesir MHP İl Başkanlığı`nda görev değişimi yaşandı. Eski İl Başkanı Bayram Çılgın, düzenlenen tören ile görevini Argun Atıcı`ya devretti.

MHP Balıkesir İl Başkanlığı`nda görev değişim heyecanı yaşandı. Eski İl Başkanı Bayram Çılgın, partililerin de katıldığı tören ile başkanlığı Argun Atıcı`ya devretti. Bayram Çılgın tarafından verilen Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim`i alan Argun Atıcı, "Rahmet ve bereket ayı olan bu ayda biliyoruz ki, Türk İslam Dünyası ateş, barut ve can çekişmektedir. Bu yerlerdeki Türk ve İslam coğrafyasında çektirilen acılar, hatta Müslümanım diyen ama Müslümanlığından şüphe duyduğumuz, Allahu Ekber diyerek insan kafasını kesen ne olduğu belirsiz bu insanların olduğu şu rahmet günlerinde bu zalimlerin bir gün cevaplarını alacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Ülkücülerin dokuz ışık davası olduğunu söyleyen Başkan Atıcı, "İnsanlar mutsuz ve huzursuz. Bu insanlara dokuz ışığı sunuyoruz. Bu millete huzur ve insanlığı sunuyoruz. MHP olarak bu davanın peşinde koşturacağız. Bu tek başımıza olacak bir şey değil. Kimseye küskünlüğümüz yok. Hiç bir sorunumuz yok. Balıkesir`de MHP`nin bayrağını dikmek bizim asli görevimiz. 2014 birinci hedef, 2015 ikinci hedef, üçüncü hedefimizde bu maç 1-1 idi. İnşallah bu maçı alacağız. 2019 temel hedefimiz" şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu