BALIKESİR SİPARİŞ ADAYINI KABUL ETMEZ!

BALIKESİR SİPARİŞ ADAYINI KABUL ETMEZ!

PATLAK: Sağ seçmen “CHP’nin doğru adayı Ahmet Namlı olur” dedi! BALIKESİR SİPARİŞ ADAYINI KABUL ETMEZ! MEVCUT ADAY ADAYLARINIZLA YOLA DEVAM EDİN! CHP ALTIEYLÜL’DE ADAY KRİZİ

-            BALIKESİR SİPARİŞ ADAYINI KABUL ETMEZ!

-            MEVCUT ADAY ADAYLARINIZLA YOLA DEVAM EDİN!

-            CHP ALTIEYLÜL’DE ADAY KRİZİ

CHP Balıkesir İl Yönetimi, Altıeylül ilçesinde mevcut aday adaylarının dışında aday arayışına girdi. CHP yönetimi seçimi kazanmak için adım atmaya çalışırken, bu adım intihar adımı olacak.

Balıkesir’de yerel seçimler yaklaştıkça ortalık dahada kızışmaya başladı. Kamuoyunda CHP’nin Balıkesir’de İlçe Belediye Başkan Adayları kim olacağı merak konusu olurken. Altıeylül aday adaylarının dışında bir aday çıkacağı iddiası ortalığı kasıp kavurdu. Balıkesir’de yayın yapan gazetelerinde gündemlerinde yer alan haberlere göre aday adayı olmayan bir aday gösterilmesinin CHP için intihar olacağı yer aldı. Gazetelerin manşetlerinde ayrıca yer alan haberlere göre ise aday adaylarından genç isim ve Balıkesir’in siyaset arenasında her kesimden sevilen Ahmet Namlı ve CHP’nin tabanında yer almış ve hizmet vermiş bir isim olan Hakan Şehirli ön plana çıktı.

AHMET NAMLI OY GETİRİR!

CHP’nin 2019 yerel seçimlerinde oy oranlarının en düşük mahallelerden olan Gümüşçeşme, 1. ve 2. Gündoğan, Dinkçiler, Hasan Basri Çantay ve Gaziosmanpaşa gibi sağ seçmenin yoğunluk gösterdiği mahallelerden Gazeteci Ahmet Namlı’nın oy alabileceği haberleri ise gündeme bomba gibi düştü. AK Partili tabanı başta olmak üzere MHP ve İYİ Parti tabanının da destek vereceği konuşulan Ahmet Namlı için “CHP’nin doğru adayı Ahmet Namlı olur” ifadeleri yer aldı.

SARI İLE AYTEKİN’DE İSTEMİYOR!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın da ‘Damdan düşme aday istemediği de’ CHP İl Başkanlığının adımlarına pranga vurdu. Ensar Aytekin ve Serkan Sarı’nın çevresine “Nasıl Kazanacak isim olarak Ahmet Akın’ı Balıkesir için ön planda tuttuysak. Aylıeylül Belediye Başkan Adaylığı içinde başvurusu olan dört isimden birisini adaylık için ön planda tutuyoruz” diyerek konuya noktayı koyduğu öğrenildi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı