BALIKESİR´DE ANLAMLI DÜĞÜN

BALIKESİR´DE ANLAMLI DÜĞÜN

Yürekleri yakan gelişmelerin yarattığı duygusal atmosfer düğüne damga vurdu.

Best Model of the Turkey 2011 güzellerinden Manken Cansu Boru ve Kuyumcu Akın Yıldız´ın Balıkesir´de gerçekleştirdikleri kır düğününde Atatürk rüzgarı esti, şehitler unutulmadı. Ülkemizde son dönemde yaşanan ve yürekleri yakan gelişmelerin yarattığı duygusal atmosfer düğüne damga vurdu.

/resimler/2015-8/4/0958030658800.jpg

Balıkesir Ballas At Çiftliği tesislerinde yapılan kır düğününe yaklaşık 300 davetli hazır bulundu. Düğün törenine Türkiye´nin dört bir yanından ve Dubai´den çok sayıda davetli katıldı.

Ülkemizde son dönemde yaşanan ve yürekleri yakan gelişmelerin yarattığı duygusal atmosfer düğüne damga vurdu.

/resimler/2015-8/4/0958192534076.jpg

Gelin ve damat nikahın yapılacağı bahçeye merdivenlerden inerken havai fişekler çiftliği adeta gündüz gibi aydınlattı..

Orginazyonu Talent ajansın yaptığı düğünde damat Akın Yıldız?ın smokini Şinasi Günaydın, Cansu Boru´nun gelinliğini ise Miracle World tarafından hazırlandı?

Gelin Cansu Boru ve Damat Akın Yıldız nikah sonrasında zeybek oynayan folklor ekibine eşlik ettiler. Bu esnada Damat Akın Yıldız mikrofonu eline alarak, ?Bu oyunu en güzel oynayan kişi Mustafa Kemal Atatürk´tür. Yüce Atamızın kurduğu bu cennet vatanı kimse bölemeyecek? dedi ve elinde salladığı Türk bayrağı eşliğinde ?Yaşa Mustafa Kemal Paşa? marşını söylemeye başladı.

/resimler/2015-8/4/0958324565612.jpg

Marşa tüm davetliler ayağa kalkarak eşlik ettiler. Damat marşı söylerken barkovizyonda da Atatürk´ün zeybek oynarken fotoğrafları ve dalgalanan Türk bayrağı görüntüleri gösterildi. Damat ve davetlilerin hep bir ağızdan söylediği marş düğünde tüm konuklara duygusal anlar yaşattı. 

Marşın ardından tüm konuklara kendisine eşlik ettikleri için teşekkür eden Damat Akın Yıldız, ?Aslında ülkemizi yasa boğan şehit haberlerinden dolayı düğün törenimizi ertelemeyi düşündük ancak bir yıldır hazırlandığımız bu tören için çok önceden çağrılı olan davetlilerimizi zor durumda bırakmak istemediğimiz için yapmak durumunda kaldık. O yüzden de en azından düğünümüzde şehitlerimizi anmak, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü vurgulamak istedik? dedi. Damat Akın Yıldız´ın bu duygu dolu sözleri tüm konuklardan büyük alkış aldı.

 /resimler/2015-8/4/0958458940838.jpg



Anahtar Kelimeler: BALIKESİR ANLAMLI DÜĞÜN
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı