Balıkesir´de gözlemci klasmanları belli oldu

Balıkesir´de gözlemci klasmanları belli oldu

Klasmanlardan düşenler ve çıkanlar açıklandı

Balıkesir bölgesinin klasman gözlemci listeleri belli oldu.

Buna göre, daha önce Bölgesel Amatör Lig(BAL) gözlemcileri arasında yer alan Asım Karakaya, Celal Çalışkan ve Nihat Çelik, 60 yaş sınırını doldurmaları nedeniyle klasman dışında kaldılar. Bu klasmanda bulunan Ömer Munis ve Hakan Altıkat ise klasmandan düştüler.

İçinde bulunduğumuz 2016-2017 futbol sezonunda, Bandırma´dan Şükrü Aşan, Susurluk´tan Ahmet Karaduman ve Balıkesir´den Akın Senger, bu klasmandaki görevlerini sürdürecekler. Ayrıca, bu klasmana Hakan Kabak, Hakan Semerci, Serkan Gündoğan ve Şenol Durmuş da alındı.

/resimler/2016-8/16/0233498126759.jpg

ULUSAL KLASMAN GÖZLEMCİLERİ

Futbol Federasyonu´nun, Balıkesir bölgesindeki ?ulusal klasman? listesinde yer alan isimlerden Gültekin Durmaz ve Mehmet Çoban, gözlemci listelerinin dışında kaldılar. Bu klasmanda yer alan ve aynı zamanda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Balıkesir Şube Başkanlığını da yürüten Mehmet Özkan, Mustafa Işıktaş ve Selçuk Kaya yerlerini korurken, Balıkesir merkezden Sacit Keşkek de bu klasmana alındı.

 /resimler/2016-8/16/0235100159598.jpg

SÜPER LİG´DE İKİ GÖZLEMCİ

Balıkesir bölgesinde bu sezon da, Aytekin Durmaz ve Nedim Göklü, Süper Lig gözlemciliği görevlerini sürdürecekler.

İLKER MERAL´E GÖREV YOK

Merkez Hakem Kurulu´nun, Süper Lig´deki hakem sayısını düşürmesi kararına bağlı olarak bu ligden düşürülen Balıkesir bölgesi hakemi İlker Meral´in, bu karara Tahkim Kurulu´na yaptığı itiraz da reddedildi. Merkez Hakem Kurulu, Meral´e, gözlemci klasmanlarında da yer vermedi.

                                                                                               



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli