Balıkesir`de 109 futbol hakemi var.

Balıkesir`de 109 futbol hakemi var.

Balıkesir Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Gültekin Durmaz: Bölgemizdeki hakem sayısını daha da arttırmak istiyoruz”




_______________________________/ öNDER BALIKÇI

Balıkesir Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Gültekin Durmaz, Şu anda ilimizde 109 olan futbol hakemi sayısını daha da arttırmak istiyoruz” dedi. Bölgede, her hafta ortalama 30 karşılaşma oynandığına dikkati çeken Durmaz, şu değerlendirmede bulundu:

Profesyonel ve bölgesel liglerde görev yapan hakem arkadaşlarımızı da düşünürsek, bölgemizdeki amatör maçlarda görev yapacak hakem bulmakta güçlük çekiyoruz.
Bu nedenle, futbol hakemliğine ilgi duyan genç kardeşlerimizin, Halk İçin Futbol(HİF) kategorisinde, futbol hakemi olmak için Futbol Federasyonu'nun internet sitesine başvuru yapmalarını bekliyoruz. Bu arada, ilimizdeki amatör futbolcular da, eğer isterlerse, hem futbolculuk yaşamlarını sürdürüp, hem de HİF kategorisinden, maçlarda hakem olarak görev alabilirler. Her şeye karşın Balıkesir Bölgesi futbol hakemliğinin kalitesinden memnunum. Üst klâsmanda düdük çalan iki hakemimizin yanı sıra yine üst klâsmanda yardımcı olarak görev yapan bir hakemimiz bulunuyor. Ayrıca, ulusal ve bölgesel maçlarda başarıyla görev üstlenen hakemlerimiz de var. Ama biz, daha da büyük başarıları hedefliyor ve bunun için çaba harcıyoruz.”






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı