Balıkesir`de final oynayacaklar

Balıkesir`de final oynayacaklar

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı İl finalist`i oldu.

2014/2015 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri bünyesinde yapılan Okullar arası Yıldız Kız Voleybol Müsabakaları Balıkesir’de üç grupta yapılıyor.

Körfez Ligi, Marmara Ligi ve Merkez Ligi olarak adlandırılan gruplarda kıyasıya mücadeleler sürüyor. Marmara Ligi’nde mücadele eden Erdek 18 Eylül Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol takımı yapmış olduğu maçları kazanarak önce Bandırma grubunda, ardından Gönen grubundan çıkmayı başararak, Marmara Ligi’nden ilk defa bir Erdek takımı il finallerine yükseldi.

Karşılaşmalara Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN ve Okul Müdürü Cumhur DURU ile katılan takım 11 Şubat 2014 tarihinde il şampiyonluğu için Balıkesir’de final müsabakalarına çıkacaktır.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN yaptığı açıklamada; takımıyla büyük gurur duyduğunu, ilk defa Erdek’ten bir takımın Marmara Liginden çıkmayı başaracağını ve gelecek maçlarda takımına güvendiğini dile getirdi. Ayrıca takımın atletlerden kurulduğuna da dikkat çeken Gülhan; “İyi bir atletizm alt yapısına sahip olan her sporcunun gerekli olduğu zaman diğer branşlardan bir kısmına da ayak uydurabileceğini yineledi. Bu turnuvaya öğrencilerimizin sosyal yapılarına katkı sağlaması ve okulumuzun sosyal, sporsal ve kültürel yapısına uygun olduğu için katıldık. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyenlere ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Herkesin mutlaka spor yapması gerektiğini, sağlıklı ve düzenli bir yaşam için sporun gerekli olduğunu savunan Gülhan, destek olan herkese de teşekkür etti.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı