Balıkesir`den kupa ile döndüler

Balıkesir`den kupa ile döndüler

Erdek`li rüzgar kızlar Balıkesir`daki koşularda yine madalyaları topladı.

Balıkesir’de yapılan Okullararası Kros İl Şampiyonluğu Yarışmalarına Erdek 18 Eylül Ortaokulu yıldız kız kros takımı il şampiyonu oldu.

Yarışmalara Okul Müdürü Zeki Bay ve Beden  Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ile birlikte  katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu yıldız kız kros takımı il şampiyonu olarak yine büyük bir başarıya imza attı.

Yarışmaya katılan Rümeysa Öztürk, Aleyna Çakmak, Buse Özel, Edanur Karaduman, Hilayda Arslan ve Yeşim Tanrıverdi Erdek`i temsilen 16 Şubat 2014 tarihinde Türkiye Şampiyonluğu Finallerine katılacak.

Erdek 18 Eylül kros takımı aralarında Adana, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Samsun ve Trabzon illerinden gelen il birincileri ile Bölge-Grup Şampiyonluğu mücadelesi verecek.

Erdek`in rüzgar kızları yarışların ardından makamında ziyaret ettikleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı İsmail OK’a katkılardan ve davetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı İsmail Ok, Erdekli yarışmacılara Türkiye Şampiyonluğu yolunda başarılar diledi.

Erdek 18 Eylül kros takımının il şampiyonluğu ardından açıklama yapan okul müdürü Zeki BAY;``6 yıldan beri Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN eşliğinde çalışan özverili ve mücadeleci kızlara  ve öğretmenlerine  Türkiye Şampiyonası yolunda başarılar dileyor, hertürlü katkıyı sunacağını belirterek son olarak; Erdek Cottonland sahibi Sayın Z. Haluk NAZLIOĞLU’na bu müsabakaya katılırken yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum`` dedi. 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı