Balıkesir´e atandı

Balıkesir´e atandı

Yeni Vali Yardımcısı Mehmet Şahin, önce Ankara´daki Balıkesirlileri ziyaret etti.

Balıkesir Vali Yardımcılığı görevine atanan İçişleri Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet ŞAHİN, Ankara´dan ayrılmadan önce Balıkesirliler Derneği´ni ziyaret ederek vedalaştı.

Daha önce kendisini Makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" ve Balıkesirimize hoş geldiniz " dileklerini ileten Ankara Balıkesirliler Derneği´ne iade-i ziyaret ve veda ziyaretinde Dernek Başkanı Servet CAMGÖZ ve Yönetim Kurulu üyelerince karşılanan edilen Mehmet ŞAHİN´e sohbet esnasında İki denizde kıyısı olan adeta eyalet gibi "nadide"bir İle gittiği, şanslı olduğu belirtilerek Dernek yönetimi olarak Balıkesir´in güzellikleri paylaşılmaya çalışıldı.

Balıkesir´in doğal zenginliklerinin, adalarının, beyaz et ve süt ürünlerinde öncü oluşu, "Türkiye´yi doyuran il " olduğu anlatıldı, ön bilgilerle tanıtılmaya çalışıldı. Meşhur kolonyaları da daha gitmeden tanıştırıldı.

Ankara´da "Balıkesir´imize Hoş geldiniz" diye karşılanan yeni Vali Yardımcısı Mehmet ŞAHİN Balıkesir ´deki yeni görevinde kolaylıklar, başarılar dilekleri ile uğurlandı.



Anahtar Kelimeler: Balıkesir atandı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli