Balıkesir´in tozunu attılar

Balıkesir´in tozunu attılar

Erdek Atletik Gençlik Kulübü sporcuları Balıkesir´de düzenlenen okullar arası yarışlardan madalya ile döndüler

Okullar arası A Genç Kızlar ve Erkekler,  B Genç Kızlar ve Erkekler Atletizm Yarışmaları Balıkesir´de yapıldı.

8-9 Şubat´ta Balıkesir´de 4 kategoride yapılan yarışmalara okulları adına katılan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 11 birincilik, 2 ikincilik, 2 üçüncülük kazandılar.

Erdek, Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu, Kapıdağ Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Erdek Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan kafileye başkanlık eden Antrenör Niyazi Gülhan 11 birincilik, 2 ikincilik, 2 üçüncülük kazanarak döndükleri kentte coşkuyla karşılandılar.

Kazandıkları dereceler ile; 10-11 Mart 2018 tarihlerinde Ankara, Bursa veya Denizli´de yapılacak olan Grup-Bölge Şampiyonası Yarışmalarına katılma hak kazanan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları yeni başarılara yelken açarken Antrenör Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada disiplinli çalışmanın haklı karşılığını aldıklarını, tesadüf olmayan bu başarıların önümüzdeki yarışmalarda da en üst noktada derece ve madalyalarla taltif göreceğine inandığını söyledi.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 31 Mart ? 1 Nisan tarihleri arasında yapılacak Grup-Bölge Şampiyonası Yarışmalarında, İzmir´de yapılacak Türkiye Finalleri´ne katılabilmek için mücadele edecekler.



Anahtar Kelimeler: Balıkesir tozunu attılar
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli