BALIKESİRLİ HAKEMLER BAŞARILI

BALIKESİRLİ HAKEMLER BAŞARILI

Balıkesir İHK Başkanı Ahmet Altıner: ?11 hakemimizin ?Bölgesel hakem´ klasmanına yükselmesinden memnunuz?

Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu(İHK) Başkanı Ahmet Altıner, Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu´nun(MHK), 2016-2017 futbol sezonu için açıkladığı hakem klasmanlarının Balıkesir bölgesi ile ilgili konumunu değerlendirdi.

Balıkesir bölgesinden, ?Bölgesel hakem? klasmanı için teklif ettikleri 14 hakemden 11´inin klasmana alınmasını ?başarılı bir sonuç? olarak gördüklerini belirten Altıner, şunları söyledi:

?Başta hakem kardeşlerim olmak üzere gerek komite ve gerekse gözlemciler olarak geçtiğimiz sezon verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımıza inanıyorum. MHK, Balıkesir´den ?Bölgesel hakem? klasmanı için önerdiğimiz 14 hakem kardeşimizden 11´ini bu klasmana aldı. ?Bölgesel Hakem´ klasmanı, önce ?Ulusal Hakem´, ardından da ?Süper Lig Hakemi´ olmaya giden önemli bir adımdır. Biz, yeni ve genç hakemliğin tohumlarını attık. Şimdi onlar yeşermeye başladı. Tabii ki, bu durumdan mutluluk duyuyoruz.?

İLKER MERAL´E TEŞEKKÜR

?Süper Lig? klasmanından düşmesi nedeniyle hakemliği bırakan Balıkesir bölgesi futbol hakemi İlker Meral için üzüldüklerini vurgulayan Balıkesir İHK Başkanı Ahmet Altıner, şöyle konuştu:

?Ancak unutmayalım ki İlker Meral, 10 yıl süreyle görev yaptığı ?Süper Lig´de, Balıkesir´i başarıyla temsil etmiştir. Geçen sezon 39 olan ?Süper Lig´deki hakem sayısının 22´ye düşmesine paralel olarak İlker Meral kardeşimizin de klasman dışında kalmasına rağmen kendisine, Balıkesir bölgesi hakemliğine verdiği büyük emek ve katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyorum. Şimdi bizim hedefimiz ise ?Süper Lig´e, Balıkesir´den yeni, genç hakemler yetiştirmektir.?  Önder BALIKÇI

/resimler/2016-7/14/2322357771816.jpg

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli