Balıkesirli firmalar son teknolojilerini IAMD EURASIA’da sergileyecek

Balıkesirli firmalar son teknolojilerini IAMD EURASIA’da sergileyecek

Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel “Balıkesir’in sanayi ihracatından daha fazla pay almasını hedefliyoruz”

Endüstriyel otomasyon teknolojilerindeki yerli ürünler bu yıl IAMD EURASIA’da sergilenecek. 12 - 15 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenlenecek fuarda, Balıkesirli sanayicilerin katılımından büyük mutluluk duyduklarını belirten Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, “Balıkesir sanayisinin büyüklüğü ve önemi sayesinde IAMD EURASIA, yatırımcılar ve karar verme mekanizmaları için birincil platform haline gelecek” dedi.

IAMD EURASIA, endüstriyel otomasyon sanayinde faaliyet gösteren Balıkesirli firmalar için önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Akıllı, bağlantılı bileşenler ve çözümler için tam kapsamlı bir endüstriyel otomasyon, iletim ve akışkan gücü çözümleri temasına odaklanan fuar, yenilenen konseptiyle, bu yıl da Balıkkesirli firmalara önemli fırsatlar sağlayacak.

Balıkesir’in endüstriyel otomasyon sanayinde Türkiye’nin önde gelen markalarına ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi:

“Endüstriyel otomasyon sektöründe Balıkesir, Türkiye’nin önde gelen şehirlerden biri. Buradaki firmalar, sektörel deneyimlerini AR-GE yatırımlarıyla birleştirerek yerli teknolojilerde fark yaratıyor. Balıkesirli üreticilerin bu potansiyelini uluslararası alanda sergilemek çok önemli. Üreticilerin son teknoloji ürünleriyle bir araya geleceği IAMD EURASIA’da bu yıl Balıkesir’den birçok marka, yerli ürün grubuyla yer alacak.

“Balıkesir’in sanayi ihracatından daha fazla pay almasını hedefliyoruz”

IAMD EURASIA’nın hem katılımcı hem ziyaretçi tarafında uluslararası potansiyeli en yüksek fuarlardan biri olduğuna dikkat çeken Kühnel“Her yıl sektörün önde gelen profesyonellerini ağırladığımız fuarda bu yıl başta Almanya olmak üzere yine gelişmiş ülkelerin en büyük şirketlerini, satın alma heyetleri ve karar vericilerini Balıkkesirli sanayicilerle bir araya getireceğiz.Balıkkesir’in sanayi ihracatından daha fazla pay almasını hedefliyoruz” dedi.

Yeni nesil endüstriyel robot teknolojileri fuarın odak konusu olacak

İmalat Sanayii’nin en önemli parçalarından olan Robot Otomasyon Sistemleri üretimde dijitalizasyon sanayide dijital dönüşümün en son yeniliklerini 2.Salon Özel Robot Otomasyon bölümünde sahneye çıkacak. 3’üncü salonda ise Proses Otomasyon ve Pompa Vana Özel Alanı olacak

WIN EURASIA kapsamında gerçekleştirilecek IAMD EURASIA, sektörün ihtiyaç duyduğu 360 derece bütünleşmiş çözümlerini bir araya getirecek. Otomasyon teknolojilerinde üretim, enerji ve yağlama sistemleri başta olmak üzere, hidrolik, robotik, endüstriyel bilişim, donanım ve hizmetler, akışkan gücü sistemleri ve aktarımı, pnömatik, hidrolik sistemler ve rulman gibi birçok ürün grubu IAMD EURASIA fuarında sergilenecek.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli