BALIKESİRLİLER DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİYE BURS

BALIKESİRLİLER DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİYE BURS

Ankara`daki Balıkesirliler Dernek üyeleri Ankara’da Yüksek Okul ve Fakültelerde okuyan her öğrenciye sahip çıkıp, Balıkesirli hayırseverlerin zekât ve fitrelerini “Öğrenci Burs  Hesabı”na  yatırmaları ile öğrencilere eğitim bursu verecekleri açıklandı.

Ankara`daki Balıkesirliler Dernek Başkanı Enver Var, Başkan Yardımcısı Servet Camgöz ve dernek üyeleri Ankara’da Yüksek Okul ve Fakültelerde okuyan her öğrenciye sahip çıkıp, Balıkesirli hayırseverlerin zekât ve fitrelerini “Öğrenci Burs  Hesabı”na yatırmaları ile eğitim bursu olarak öğrencilere aylık en az 120  TL ödeme yapacakları açıklandı.                                                      

Lisans Yerleştirme Sınavı sonucuna göre Ankara`da Üniversite kazanan, okumaya istekli ve çalışkan ama aralarında mali durumu yetersiz öğrenciler Ankara `ya gelecek, Ankara`da öğrenime başlayacaklarını açıklayan Balıkesirliler Dernek Başkan Yardımcısı Servet Camgöz, “Derneğimiz BURS Hesabı IBAN Numarası: Akbank Mithatpaşa Şubesi IBAN TR67 0004 6003 5488 8000 0881 28 e gönderilebilir. Zekât ve fitreleriniz öğrenci okutmak gibi kutsal bir görevi yerine getirmekle amacına ulaşmış olacaktır” dedi.                        

Zekât ve fitresini amacına uygun, ihtiyacı olanlara ulaştırmak isteyen, gerçek hayır olması düşüncesinde olan yardımsever hemşerilerimizin, zekâtlarını Derneğimizde oluşturduğumuz “Öğrenci Burs Hesabımıza” yatırmaları konusunda Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri  Prof. Dr. Nesimi Yazıcı ve Prof. Dr. Cemal Tosun hocalarımızın bilgi, görüş ve onayları mevcut olduğu açıklandı.                                                                                                    

Daha önceki yıllarda olduğu gibi yine Ankara’da özerlikle yüksek okul öğrencilerine eğitim yardımlarını vermeye devam edeceklerinin açıklamasını yapan Başkan Yardımcısı Camgöz, Dernek olarak Ankara’da her an hemşerilerinin yanında ve hizmete hazır olunduğunun mesajını verdi.                           

Camgöz, “Öğrenci Bursu” ödemelerinin her ayın 15`inden sonraki ilk Cumartesi günü Ankara`daki Balıkesirliler Dernek Merkezinde öğrencilere imza karşılığı elden yapılacağını açıkladı. Enver DOLGUN



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı