Balıkesirspor ile anlaşan Kaleci Gürsel yaprakçı silahla vurularak öldürüldü

Balıkesirspor ile anlaşan Kaleci Gürsel yaprakçı silahla vurularak öldürüldü

????????????? Türkiye 1.lig takımlarından Ankaragücü`nün de almak istediği ancak Balıkesirspor ile yaptığı ön görüşme sonrası prensip anlaşması yaparak bugün kontratına imza atması beklenen Konya Torka Şekerspor`un başarılı file bekçisi Gürsel Yaprakçı beraberindeki arkadaşı Ahmet Marancı ile birlikte vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu vurularak ölen genç kaleci Gürsel Yaprakçı 17 Mayıs`da baba olmuştu.

Gürsel-Elif Yaprakçı çiftinin Konya Selçuklu hastanesinde dünyaya gelen küçük yavrularına Mehmet İsmini koymuşlardı.

Konya Torka Şekerspor`un başarılı orta alan oyuncusu Muhammet Reis ile bugün Balıkesir` e gelerek kontrat imzalaması beklenen Kaleci Gürsel Yaprakçı (24) ile Ahmet Marancı (27) `nin bugün defnedilmeleri beklenirken karşılıklı kurşunlamada bulundukları Sadık Çakar ile Oğulları Selahattin ve Cannur Çakar kaldırıldıkları Selçuk Üniversitesi Meram tıp fakültesinde ameliyata alındılar.

Balıkesirspor`un her konuda anlaştığı ve yarın sözleşme imzalayacağı Konya Torku Şekerspor kalecisi Gürsel Yaptakcı(24) vurularak öldürülmesi Balıkesir de de şaşkınlık yarattı.

Konya`da Gıda Toptancılar Çarşısı`nda alacak verecek tartışması yüzünden çıkan silahlı çatışmada, süper Toto 2?nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Konya Şekerspor`un kalecesi Gürsel Yaprakçı (24) ve takım arkadaşı Ahmet Marancı (27) nin vurularak öldürülmesi yeni takımı Balıkesir de de şaşkınlık yarattı.

Öldürme Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Ferit Paşa Mahallesi Gıda Toptancılar Çarşısı Göker Sokaktaki Çakar Toptan Gıda adlı işyerinde meydana geldi. Konya Şekerspor Kalecisi Gürsel Yaprakçı ile arkadaşı Ahmet Marancı, iddiaya göre aralarında alacak verecek konusu olan 60 yaşındaki Sadık Çakar, oğulları Selahattin Çakar ve Cannur Çakar`ın işyerine gitti. Burada iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan silahlı çatışmada Gürsel Yaprakçı olay yerinde arkadaşı Ahmet Marancı, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi`nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Sadık Çakar ve oğlu Selahattin Çakar Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi`ne, diğer oğlu Cannur Çakar da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi`ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false