Balıklı´da su özlemi bitti

Balıklı´da su özlemi bitti

Hayırsever vatandaşın katkısı ve BASKİ´nin çabaları ile su sorunu çözüme kavuştu

Erdek´in ana kara ile bağlantısı olmadığı için sorunlar yumağı ile mücadele etmek durumunda kalan Paşalimanı adası balıklı mahallesi beklenen suya kavuştu.

/resimler/2019-9/16/1802192393933.jpg

Balıklı Muhtarı Nihat Karışık mevcut su rezervinin yetersiz kalması sonucu özellikle yaz aylarında büyük susuzluk çekilen Balıklı´da mahalle sakini merhum Yaşar Cimilli´nin eşi tarafından "hayra sebil" mukabilinde katkısı sonucu Baski tarafından programa alınarak bulunan yeni kaynaktan temin edilen su ile Balıklı´nın su sorunu tümüyle çözüldü.

/resimler/2019-9/16/1806007553970.jpg

Paşalimanı adası, Balıklı Mahallesi Muhtarı Nihat Karışık yıllarca arızalı ve yetersiz su kaynağı yüzünden büyük sıkıntılar çektiklerini, Balıkesir Büyükşehir Baski Daire Başkanı İzzet Günal´ın konuya olan duyarlı yaklaşımı, Baski personelinin özverili çabası sonucu Balıklı´nın yıllar sonra su sorunu çözüldüğünü söyledi.

Muhtar Nihat Karışık,"Bugüne kadar çok sıkıntı çektik, sesimize kulak veren başta Başki daire başkanı sayın İzzet Günal olmak üzere, projeye mali katkıda bulunan merhum Yaşar Cimilli´nin yardımsever eşi, projeye emek ve çaba harcayan Baski çalışanlarına sonusz teşekkürü borç bilirim. Su hayattır, Su berekettir, Su huzursur, Su barış ve özgürlüktür, Balıklı mahallemiz bundan böyle su problemini çözüme kavuşturmuş bir yaşam alanı olarak gelecek sezonlarda misafirlerine gönül rahatlığı ile kucak açacaktır." dedi.



Anahtar Kelimeler: Balıklı özlemi bitti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli