Balkan turundan dönen Canan Saner: “Erdek gibi güzel yer yok”

Balkan turundan dönen Canan Saner: “Erdek gibi güzel yer yok”

Erdek’in çevre aktivisti Canan Saner, “Avrupa’nın birçok kentini gezdim, Erdek gibi güzel yer yok” dedi.

Erdek’in çevre aktivisti Canan Saner, “Avrupa’nın birçok kentini gezdim, Erdek gibi güzel yer yok” dedi.

Son olarak 9 Balkan ülkesinde 25 şehri gezdiğini vurgulayan Saner, “Bu ülkelerin kepsinin en büyük özelliği çok temiz olmalarıdır” diye konuştu.

41 yıldır Erdek’te yaşadığını vurgulayan Saner, şunları söyledi:

“Avrupa ülkelerinde sokaklarda, caddelerde çöp göremezsiniz. Her yer yemyeşil. Erdek’te, önceki yıllara göre bu yıl daha temiz bir görünüm vardı ama daha iyisi olmalı. Geçen sezon Erdek turizmi çok canlıydı. Turizmciler ve esnaf sezondan çok mutluydular.”

Saner, Erdek’in gelişmesi için siyasi çekişmelere son verilmesi gerektiğine işaret ederek, “Seçim bittikten sonra herkes el ele vererek, Erdek’in nasıl daha fazla kalkınabileceğini düşünmeli ve bu konuda çaba harcamalıdır” dedi.

Saner, önümüzdeki günlerde Erdek’teki bir ağacı görsel olarak donatacağını sözlerine ekledi.  ÖNDER BALIKÇI

 

Canan Saner; "Öncelikle çok teşekkür ederim Bandırma Manşet Zeki Karadeniz Önder Balıkçı bu benim 3.cü röportajım onlarla çok güzel bir şöyleşi oldu.

"YouTube da videoyu izleyebilirsiniz gerçekten çok güzel bir gezi oldu, ama insanın yaşadığı yer bambaşka en çokda beni üzen cennet gibi bir ülkede yaşayıp bunun kıymetini bilmemek küçük yerlerde yaşamak ise en kötü şeylerden biri ben siyaset tutmuyorum.

Sandıkta oyumu atarım biter, Erdek nasıl bir memleket oldu tanımamıyorum. Bu şehri aynı masada yemek yiyorlar, çıkarlar nereye dönerse kıvırma bu şehirde o kocasını, bu kardeşini, o bilmem neyi çıkar bitiyor, menfaat başladımı hop başka masaya birazda menfaatiniz yaşadığınız yer olsun.

Koltuklar gelir geçer önemli olan insanlıktır, benim arkadaş çevrem 20 yaşından 80 yaşına kadar gençlerle oturur kitap okurum, kendi yaşıtlarımla çöp toplarım çevremi temiz tutarım yaşlı insana hürmet ederim o kadar çok sevenim var. buradan onlara sevgilerimi gönderiyorum, hayatta en sevmediğim şey nankörlük kul hakkı çıkarçı menfaatçi insanlar çocuklarımı dürüst çalışkan vatanına hayırlı bir insan olsun diye yetiştirdim.

Onlar beni örnek aldı, bununla her zaman gurur duyuyorum, hiçbir zaman yalaka menfaatçi bir insan olmadım, her zaman mütevazi oldum, fesatlığı çıkarçılığı hainligi bırakın, yaşadığınız yerin kıymetini bilin daha güzel temiz bir Erdek istiyorum" ❤️❤️🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌺👍



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı