BALKART KİOSKLARINDA KREDİ KARTI İLE DOLUM ÖZELLİĞİ VAR AMA YOK!

BALKART KİOSKLARINDA KREDİ KARTI İLE DOLUM ÖZELLİĞİ VAR AMA YOK!

Balkart, Kiosk'larda  kredi kartı ile dolum yapılabilmesine imkan tanıyan özellik olmasına rağmen aktive edilmemiş

Herkesin malumu olduğu üzere 2021 Aralık ayı itibariyle Bandırma'da toplu taşımada kullanılan KENTKART'IN yerini BALKART aldı. Balkart'ların satış ve dolumu içinde Bandırma'nın birçok yerine BALKART KİOSK'LARI konuldu.

Buraya kadar her şey normal ve olması gerektiği gibi olduğunu söylemek mümkün. Amma velakin önemli bir nokta gözden kaçırılmış durumunda. Satın alma ve işletim maliyetleri hiçte azımsanmayacak değerde olduğu tahmin edilen Balkart Kiosk'larında Balkart'lara dolum sadece nakit olarak yapılabilmekte. Kiosk'larda  kredi kartı ile dolum yapılabilmesine imkan tanıyan özellik olmasına rağmen aktive edilmemiş durumda.

Günün herhangi bir saatinde Balkart'ınıza bakiye yüklemek istediğinizde cebinizde nakit para olması gerekli tabi birde bu paranın Kioks için uygun olması şartı var. Buruşmuş bir paranız varsa geçmiş olsun demek lazım. Artık ilkokul çağındaki bir çocukta bile kredi kartlarının çeşitli versiyonları var ve her birimizin cebinde en az bir adet kredi kartı var. 

Toparlayacak olursak; Bandırma için Balkart uygulamasına geçmek son derece rasyonel bir yaklaşım. Bu yaklaşımın daha iyi zeminlere oturması için Balkart Kiosk'larının kredi kartı ile dolum özelliğinin hiç zaman kaybedilmeden devreye alınması elzemdir.  Ve ayrıca, yakın gelecekte Tüm Türkiye'de toplu ulaşımda kullanılması planlanan TÜRKİYE KART PROJESİNE adapte olması gereken illerin başında Balıkesir'imiz gelmelidir.  



Dogan ala
22.12.2021 11:13:38
Ucu buyuksehir belediyeye dokunuyor ya istediğiniz gibi yazın. Nede olsa tarafsız basın(chp nin kalemleri sizi)

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı