Bal-kes geleceğe yatırım yaptı

Bal-kes geleceğe yatırım yaptı

GELECEĞİN YILDIZLARI FUTBOL AKADEMİSİNDE YETİŞECEK

Balıkesirspor’da futbol akademisi bilgilendirme toplantısı önceki gün Cafe Gool’de yapılan kahvaltı ile gerçekleştirildi. Altyapı da görev alacak olan antrenörler, Balıkesirspor Basın sözcüsü Cengiz Güneş, Amatör Şube Sorumlusu İrfan Bilgen ve basın mensuplarının yer aldığı toplantıda yaz dönemi futbol okuluyla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Yaz dönemi futbol okulu çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Balıkesirspor Amatör Şube Sorumlusu İrfan Bilgen ”Balıkesirspor alt yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz.  23 Haziran, 28 Ağustos tarihleri arasında Balıkesirspor yaz okulları başlayacak. Açılacak yaz okullarına 2000-2009 doğumlu genç kardeşlerimiz katılabilecekler” şeklinde konuştu.

Yaz dönemi futbol okulu çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Altyapı Koordinatörü Eşref Erkekoğlu futbol okullarının yaz dönemi boyunca çocukların hem vakitlerini iyi değerlendirmesi hem de Balıkesirspor’un gelecekteki yıldızlarının çıkarılması adına önemli bir organizasyon olduğunu sözlerine ekledi. Erkekoğlu ”Balıkesirspor futbol okullarının yaz dönemi bölümü 23 Haziran, 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Okulların kapanmasıyla birlikte yaz döneminde onlara hem futbol, hem de Balıkesirspor`la tanıştırmak için genelde eğlence amaçlı ama özünde Balıkesirspor sevgisi, ruhunu içlerinde hissedebilecekleri bir kurs dönemi geçirecekler. Elbette ki buradan çıkacak çocuklar gelecekte Balıkesirspor` da futbol oynarlarsa bundan çok mutlu oluruz. Ama söylenen hep bir şey var, alt yapılar yukarıya futbolcu yetiştirsin istiyorlar. Üç sene içinde bizim geldiğimiz yer belli. Üç sene ikinci ligde oynaması gerekiyordu alt yapıdaki çocuklarımızın, şimdi ise süper ligde oynaması gerekiyor. Bunlar kolay işler değil, futbol okullarımızın amacı çocuklarımızın ilk önce kırmızı beyaz formayı üstlerine giymesi, Balıkesirspor kültürüyle, ruhuyla tanışması, kırmızı beyaz renkleri taşıması bunun yanı sıra yetenekli çocuklarımızın yaş guruplarına ayrılması. Bu sene futbol okulu yaz çalışmaları halı sahalarda yapılacak. AHP tesislerinde yaz okulu yapmak hakikaten çok zor. Halı sahalarda yapılan antrenmanlar sayesinde biz çocuklarımızın ayağına gitmiş olacağız ve veliler çok daha rahat çocuklarını izleme imkânı bulacaklar.  Forma, şort, çorap, tozluk ve çantadan oluşan kıyafetler ve 10 haftalık kurs programı 150 TL olacak” dedi.

Futbol Akademisi bu sezon Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri yerine 7 adet halı sahada gerçekleştirilecek. Bu halı sahalar GHSİM Halı Saha, 100.Yıl, Flaş, Karizma, Çimen, Rahmi Kula ve Deplasman Halı saha olarak belirlendi.

                                                        UMUT ÇINAR- BALIKESİR



Haydar GERÇEKÇİ
7.06.2014 09:30:24
kimsenin bir şey den haberi yok 19-25 yaş arası amatör milli takım seçmeleri varmış. kimsenin bir şeyden haberi yok yapıldıktan sonra basından duyuyoruz. BANDIRMA da spor kimlerin elinde yazıklar olsun.

DİLEK AVCU
13.12.2014 15:20:52
Benim 2008 doğumlu bir oğlum var ve futbola çol ilgisi var çok seviyor .balıkesir sporun alt yapısında olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.nereye gitmem gerekiyor ve ne yapmam gerektiği konusunda beni lütfen bilgilendirin.

  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli