BALKES GÜÇ TOPLUYOR

BALKES GÜÇ TOPLUYOR

Balıkesirspor AHP tesislerindeki çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

Balıkesirspor AHP tesislerindeki çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.  Cumartesi günü sabah bölümünde yapılan çalışmalarda futbolcuların adeta pestilini çıkaran Teknik Ekip, akşam antrenmanında ise daha hafif çalışmalar yaptırıyor.

  Umut ÇINAR       MANŞET- BALIKESİR  

Balıkesirspor sezon başı 1. etap hazırlıklarını Ali Hikmet Paşa tesislerinde sürdürürken futbolcuların kısa sürede kaynaşmaları gözlerden kaçmıyor. Sabah yapılan 2 saatlik antrenmanda 45 dakikalık koşuyla başlayan çalışma, yine kondisyona yönelik koşu ve dar alanda oyunlarla son buldu. 2’ye ayrılan kırmızı-beyazlı futbolcuların bir bölümü Cumartesi ve Pazar günü Tıp Fakültesine giderek bir dizi testlerden geçirildi. Futbolcuların adale güçleri ve akciğer kapasitelerinin belirlendiği testler hakkında konuşan yardımcı antrenör Deniz Kolgu; “Esprili bir şekilde, önemli ücretler ödenen futbolcuların gerçek gücünü görmek istiyoruz. Bolu kampında futbolcuların durumuna göre bir program hazırlayıp futbolcularımızı bu şekilde hazırlayacağız” dedi.

Akşam bölümünde yapılan antrenmanda ayak tenisi oynayan teknik ekip ve futbolcular eğlenceli dakikalar yaşadılar. İsmail Ertekin, Deniz Kolgu ve Ertuğrul Arslan’dan oluşan takım Caner Arıcı, Mustafa Kayabaşı ve Andrey Coutinho’dan oluşan ekibi yenerek 1. Olurken İsmail Ertekin’in özellikle Caner Arıcı ile girdiği diyaloglar oyuncuları ve teknik heyeti kahkahalara boğdu

 

İSMAİL VE BURAK’TA KATILDI

Balıkesirspor’un yeni transferlerinden İsmail Dinler ile Burak Çalık cumartesi akşam bölümünde yapılan çalışmaya katılarak ilk antrenmanlarına çıkmış oldular. Masör Hüseyin Kurnaz eşliğinde yarım saat düz koşu yapan 2 futbolcu ayak tenisine katılmayıp fizik hareketleri yaparak çalışmayı tamamladılar.



 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli