Bal-Kes Kapış, Kapış

Bal-Kes Kapış, Kapış

Balıkesirspor'da transferler tüm hızıyla devam ederken takımlar ayrılan isimlerde netlik kazanmaya başladı.


Bu sezon PTT 1.Lig’de mücadele edecek Balıkesirspor’da transferler tüm hızıyla devam ederken takımlar ayrılan isimlerde netlik kazanmaya başladı.


Geçen yıl kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan oyunculardan Onur Acar önceki gün Alanyaspor ile sözleşme imzalarken Kemal Cingirt’te İzmir ekibi Altınordu’ya imza attı.  Daha öncede Salih Sefercik ile Kerem Gülbahar PTT 1.Lig ekiplerinden Orduspor’a imza atmışlardı.

Şu an da belirsizliğini koruyan kaleci Fevzi ve Olcay Çetinkaya, Zafer Cansız, Özcan Dağ, Ali İşleyen, Mehmet Ballı, Alihan ve Muhammet Aran TFF 3.Lig ve Spor Toto 2.Lig takımlarının yakın markajında bulunuyorlar. Balıkesirspor’da kadroda yer alan ve fazla forma şansı bulunmayan genç isimlerin ise 3.Lige yükselmeyi başaran Ayvalıkgücü’ne kiralanması bekleniyor. Balıkesirspor yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürken takıma yeni katılan oyuncuların her geçen gün uyum sağlaması dikkatlerden kaçmıyor. Transferi kesinleşen fakat takıma henüz dahil olmayan Burak Çalık ve İsmail Dinler’in en kısa zamanda takıma katılması bekleniyor.

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı