BAL-KES ŞAMPİYONLUĞA DÖRT ELLE SARILDI 4-1

BAL-KES ŞAMPİYONLUĞA DÖRT ELLE SARILDI 4-1

Kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor'u 4-1 yenerek, ligin bitimine üç hafta kala en yakın rakibi İnegölspor'la puan farkını 8'e çıkarttı.




Şampiyonluğa bir adım kaldı…
Balıkesirspor, kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor'u 4-1 yenerek, ligin bitimine üç hafta kala en yakın rakibi İnegölspor'la puan farkını 8'e çıkarttı.



PTT 1.
Lig kapısını aralayıp ilk adımını atan Kırmızı- Beyazlılar, geçen sene kendini şampiyonluktan eden Ofspor'u İlyas, Muhammet Reis(2) ve Deniz'in golleriyle devirdi.

Son haftaların yıldızı Muhammet Reis attığı iki frikik golü ve İlyas'a yaptığı asistle maça damgasını vurdu. 90 dakika sonunda tribünler Kırmızı- Beyazlı futbolcuları
Şampiyon” diyerek bağrına basarken, Belediye Başkanı İsmail Ok ve Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk'ün sevinç gösterilerine katıldı. Balkes, haftaya oynayacağı İnegölspor karşısında alacağı beraberlik bile şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemesini sağlayacak.

BALIKESİRSPOR: 4 OFSPOR: 1

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Özgür Serpin, Emre Ajun, Can Savaşan

BALIKESİRSPOR: Ahmet, Kerem, Koray, Hasan, Kemal, Salih, Özcan (Dk. 85 Ali Akburç), Hüseyin (Dk. 60 Deniz), Muhammet, Ertuğrul, İlyas (Dk. 88 Ali Öztürk)

OFSPOR: Hasan, Ercan, Ziya (Dk. 75 Aykut) Tuncay, Cem, Abdurrahman, Savaş, Gökhan (Dk. 63 Deniz), Suat, Hicabi (Dk. 50 Ozan), Ferhat

GOLLER: Dk. 34 İlyas, Dk. 55 ve 65 Muhammet, Dk. 78 Deniz (Balıkesirspor), Dk. 51 Cem (Ofspor)

Sarı kart: Dk. 18 Tuncay (Ofspor)







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı