Ballıpınar´da ilk turizm hamlesi

Ballıpınar´da ilk turizm hamlesi

Ballıpınar´lı genç 16 yıllık eğitim kariyerini doğup büyüdüğü köyü için kullandı

Erdek´e bağlı Mor Soğan diyarı Ballıpınar´lı genç Eray Kırcı, ilk, orta ve Anadolu lisesi eğitimi ardından yaşamının devamını şekillendirecek 4 yıllık yüksek tahsilinini Akdeniz Üniversitesi, Turizm fakültesinde tamamlayarak 16 yılllık tahsil hayatını taçlandıran "Turizmci" diplomasını doğup büyüdüğü köyünde açtığı Cafe & Beach´ın duvarına astı.

Turizmci Eray Kırcı, Kapıdağ´ın kuzey kıyılarında bulunan ancak alternatif tarım ile yoğun ilgiden dolayı deniz - kum ve güneş ile tatil anlamında ilgilenmeyen Ballıpınar´da turizmde yapılabileceğini kanıtladı.

Turizmci Eray Kırcı, kendi tarzını yansıtan özgür dizayn ile yaşama kattığı "Ballıpınar Cafe & Beach´ın" en devamlı müşterileri bayanlar oldu.

Kırcı, amacının kendine özgü deniz ve pırıl pırıl kuma sahip Ballıpınar sahilinde ilk turizm müteşebbisi olması, yakın gelecekte mavi bayrak ile taçlandırarak hem doğup büyüdüğü köyünde yakınları ile birlikte yaşamak, hemde Ballıpınar´ı turizm ile tanıştırarak, anternatif ticari alan kazandırmak olduğunu söyledi.

Ballıpınar Muhtarı Necmi Sezer ise alternatif tarında adını duyuran Ballıpınar´ın yakın gelecekte turizm hareketi ile adını duyuracağına inandığını, bu alanda ilk atılımı yapan Eray Kırcı´nın profesyonel bir turizmci olmasınıni kendileri için şans olduğunu söyledi. 

Muhtar Necmi Sezer, "Ballıpınar Cafe & Beach´ta son derece saygılı ve seviyeli tatil olanağı sağlanıyor, özellikle bayanlara saygı gösterilip öncelik hakkı verilmesi artık gelenek haline geldi. Köyümüze değişik hobileri olan bisiklet, motorbisiklet, yürüyüş ve tırmanma sporları gibi alışkanlıkları bulunan misafirler, geldiklerinde oturacak, birşeyler yiyecek yerleri oldu." dedi.

/resimler/2019-6/12/1815522005887.jpg



Anahtar Kelimeler: Ballıpınar turizm hamlesi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false