Baltayı taşa vurdu...

Baltayı taşa vurdu...

Yakar, Köyde rakibi Köse`yi yermek isteyince tepki aldı.``Sen önce Başbakanına bak!...``

Gönen`de 30 Mart Yerel seçimleri çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, rakibi Köse aleyhinde eleştirinin dozunu kaçırınca tepki aldı. ``Sen önce Başbakanına bak!...``

 Gönen’de Belediye Başkan adaylığını açıklaması ardından köy gezilerine yoğunluk veren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar Ulukur köyünde eleştirinin dozunu kaçırınca tepki aldı.

Yakar`ın Ulukır köyündeki konuşmasında öne atılan H.A isimli köylü ``Ben bir tek adam tanırım Dürüst, Namuslu, Hayati Köse’yi Sen git önce Başbakan’ına söyle, Yem ve Gübre Fiyatlarını düşürsün Tarlalarımızı ekemiyoruz.`` dedi.

AKP  ve Yakar’ın konvoyu  Ulukır  dönüşünde uğradığı  Sarıköy Beldesi  içinden geçişi esnasında bazı vatandaşlar ``Belediyemiz nerede ne işiniz var burada``  diye bağırdıkları görüldü.

AKP ve Yakar`ın Seçim çalışmaları kapsamında  geldikleri  Balcı köyünde ise lokum dağıtıldı. AKP lilerin dağıttıkları lokumları  ``Ayakkabı kutularından çıkan haram paralarla alınan lokumu yemem.`` diyen köylü diğer köylüler tarafından alkışla destek buldu.

AKP lilerin Balcı`daki lokum ikramına itibar edip lokumu yiyen bazı köylüler ise ``Lokum tatlı ama sandığa gittiğimde ayakkabı kutularını unutturmaz.`` diyerek açıkça oy vermeyeceğini ima etmesi  AKP lilerin moralini bozdu.

Gönen`in Muratlar köyünde ise AKP Belediye Başkan adayı  Hüseyin Yakar`ın resimleri kahvehaneye astırılmadı.

CHP ve MHP`nin seçim çalışmalarını çok önceden başlatmış olmasının farkını kapatmak amacıyla  Tuzakçı Köyü ve Gündoğan köylerinde seçim yatırımı olarak alel acele asfalt yapılması küçük köylerden ayrıcalık olarak algılanıp tepki geldi.

 



Mülkü Sarıkaya
28.02.2014 12:06:36
İyiki varsın Hayati başkanım. Senin üzerinden siyaset yapmaya kalkanlar önce bakanlarına, bakan çocuklarına ve başbakanına baksın.

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı