Balyalı’ya veda!

Balyalı’ya veda!

19. dönem Doğruyol Partisi (DYP) Balıkesir Milletvekili Hüseyin Balyalı son yolculuğuna uğurlandı.

19. dönem Doğruyol Partisi (DYP) Balıkesir Milletvekili Hüseyin Balyalı son yolculuğuna uğurlandı.

Balyalı’nın Haydarçavuş Camii’nde kılınan cenaze namazına Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın yanı sıra Güney Marmara Bölgesi’nden çok kalabalık bir topluluk katıldı.

Cenazeye katılanlar,1991-1995 yılları arasında, 19. Dönem Balıkesir Milletvekili olan Hüseyin Balyalı’nın hizmetlerinin unutulmayacağını söylediler.

82 yaşındaki Balyalı, doğum yeri olan Gönen’in Bayramiç köyünde toprağa verildi. Cenaze Namazının kılındığı Bandırma Haydarçavuş camiinde ve cenazenin defnedildiği Bayramiç'te taziyeleri eşi Ayşe Balyalı'nın yanı sıra evlatları Murat, Zeynep ve Ömer Balyalı, Kardeşleri Osman ve İbrahim Balyalı kabul ettiler.

İŞ ve SİYASET DÜNYASI SON YOLCULUĞUNDA YANLIZ BIRAKMADI

Bursa, Diyarbakır ve Ankara defterdarlığı ardından 19. Dönem DYP Balıkesir Milletvekili olarak TBMM ne giren Hüseyin Balyalı, 19. dönem seçilmişlerin erken genel seçim kararı ile görev süreleri 4 yıla düşmüştü. İktidar Milletvekili olarak ana meslek dalı Maliyeci olması dolayısı ile Bütçe Plan Komisyonunda görev alan Balyalı, seçim bölgesinin önünü açacak önemli projelerin hayata geçmesine vesile oldu.

Balyalı'nın Milletvekili olarak Görev yaptığı süre içinde yerel yönetimlerde bulunan Dönemin Susurluk Belediye Başkanı Fahrettin Tan, Gönen Belediye Başkanı Hayati Köse, Aksakal Belediye Başkanı Hasan Akkoyun, Edincik belediye Başkanı Mehmet Yağcı, DP. Balıkesir İl Başkanı Işın Gümüşyay'nın yanı sıra aynı dönemde il genel meclisi üyesi olarak görevde bulunan isimler, İş dünyasından Cevdet Arınık, Adnan Erdan'ın yanı sıra Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Vali İsmail Ustaoğlu, Mehmet Tüm, Sami Sözat ailesi ve  Gün-Vedat Sertoğlu ayrıca cenazeye çelenkleri ile katılım sağladılar.



Handan Topsakal
6.05.2024 23:18:45
Eniştem olduğu için müstesna bir insan tanıdım Ayşe Balyalı Ailesine çocuklarına sabır diliyorum Allah razı olsun yerde değil nurda yatırsın amin

Anahtar Kelimeler: Balyalı’ !
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli