Ban ban petrolde avantajlar saymakla bitmiyor

Ban ban petrolde avantajlar saymakla bitmiyor

TECO-BANBAN PETROL TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Bandırmaspor´a sabit  gelir sağlanması amacıyla Bandırma Belediyesi Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfına devredilen ve ihale ile kiraya verilen arazi üzerine kurulan TECO- Ban-Ban Petrol´ün tanıtım toplantısı 7 Aralık 2017 Perşembe günü Bandırma Grand Asya Otel´de yapıldı.

Toplantıya Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ban-Ban Petrol´ün sahibi Davut Zirek, TECO Petrolcülük Marmara Bölge Müdürü Murat Özusta´nın yanı sıra Bandırmaspor yöneticileri ve basın mensupları katıldı. 

TECO Petrolcülük Marmara Bölge Müdürü Murat Özusta, TECO markası ile ilgili bilgi vererek ?Şirket merkezimiz İzmir- Aliağa´da ve şirketimizin sahipleri Kayseri. Bunu özellikle belirtmemi istediler çünkü ticarette Kayserili olmak bir avantaj. Yüzde yüz Türk markası olan bir firmayız. Şu an 350´nin üzerinde bayii ile, Ege ve Marmara bölgesinde ağırlıklı olmak üzere Türkiye geneli hizmet veriyoruz. Ürünlerimizi Tüpraş´tan tedarik ediyoruz. Toplamda 40 bin metreküplük bir dolum tesisine sahibiz. En önemli özelliğimiz; biz garantili akaryakıt satıyoruz. Müşterilerimizin aracında yakıt kaynaklı bir problem olması durumunda tüm sorumluluğu biz üstleniyoruz. Bu da ürünlerimize ne kadar güvendiğimizin bir göstergesidir. Bandırma´nın ciddi bir potansiyel olduğunun farkındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? dedi.

Daha sonra söz kalan Ban-Ban Petrol´ün sahibi Davut Zirek ?İstasyonu faaliyet geçirirken Bandırma halkı kazansın istedik. İlk etapta 10 bin adet Ban-Ban Kart hazırlattık ve bu karta standart yüzde 5 indirim koyduk. Her ayın onunda yüzde 10,5 indirim olacak. Bandırmaspor´un maç günlerinde, Bandırmaspor´un attığı her gole artı yüzde 1 indirim olacak. Bandırmamıza ve Bandırmasporumuza hayırlı olsun? dedi. 

/resimler/2017-12/7/2206110436337.jpg

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, akaryakıt istasyonunun hayata geçmesinden dolayı mutluluk yaşadıklarını söyleyerek ?Hayata geçirmek, icraatın içinde olmak öyle kolay iş değil, bir kere risk alarak, ısrarla takip ederek oluyor. Biz iki benzinlik olarak yol çıktık. Hatta ?buraya benzinlik açılır mı?´ diye eleştirenler olmuştu. Şimdi o tesisi görenler nasıl olurmuş görecekler. Yüzde yüz yerli bir şirket. Umduğumuz düzenli gelirlere oradan sahip olabilmek. Eksiğimiz olan amatör sporlara, Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı´nın destek vermesi. Ben burada risk alan çalışan herkese teşekkür ediyorum. Burası belediyeye ait bir yerdi, 20 yıllığına kullanımı vakfa verildi ve vakıf da orayı ihale ile kiraya verdi. Bandırmamıza, Bandırmasporumuza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi. 

/resimler/2017-12/7/2204350747105.jpg

Toplantının sonunda Ban-Ban Petrol´ün sahibi Davut Zirek, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya Bandırmaspor Forması ve Ban-Ban Kart hediye etti. Daha sonra tüm konuklar Ban-Ban Petrol tesislerini gezerek bilgi aldı. 

Bandırmaspor´a sabit bir gelir sağlanması amacıyla Bandırma Belediyesi Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfına devredilen ve ihale ile kiraya verilen arazi üzerine kurulan TECO- Ban-Ban Petrol´de  9 ada üzerine kurulu akaryakıt pompaları, yıkama-temizlik üniteleri ve market bulunuyor.

/resimler/2017-12/7/2205381060753.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli