Ban-ban, İstanbulspor'a odaklandı.

Ban-ban, İstanbulspor

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez: “İstanbulspor önünde futbolcularımız, Bandırmaspor ruhuyla mücadele edecek”

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, basın toplantısı düzenledi.

Göçmez, takımın son durumu hakkında şu bilgileri verdi:

“Son olarak oynadığımız Akhisarspor deplasmanını iyi oynamamıza rağmen bir rastlantı golüyle 1-0 kaybettik. Ardından, çok kötü oynadığımız Samsunspor deplasmanından 3-1 yenilgiyle döndük. Samsunspor, bu maçı haklı kazandı. Şimdi önümüzde İstanbulspor, Eskişehirspor ve Ankara Keçiörengücü maçları var. Bu üç maç için hedefimiz 9 puandır. Bu hafta, sonuç ne olursa olsun, İstanbulspor ile kendi evimizde oynayacağımız İstanbulspor maçında, tüm futbolcularımızın, 90 dakikanın sonuna kadar, Bandırmaspor ruhuna, Bandırma’ya yakışan bir mücadele göstereceklerini göreceksiniz. Bunun sonunda inanıyorum ki, mutlu sona ulaşacağız. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.”

Göçmez, kulübün geçmiş döneme ait 5,9 milyon liralık futbolcu alacaklarını ödediğini, şu anda hiçbir futbolcuya da borçlarının bulunmadığını sözlerine ekledi.

Bandırmaspor’un hedefi, açık ara ligde kalmak olursa play-off’u zorlamak

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor Yönetimi bir Palas Otel’de basın toplantısı düzenleyerek gazetecilere açıklamalarda bulundu Başkan Onur Göçmez, Başkan Vekili Adem Yılmaz, Başkan Yardımcısı Gürel Soylu ve Basın Sözcüsü Özel Aydın’ında hazır bulunduğu toplantıda kulüp başkanı Onur Göçmez TFF 1.Ligde bugün 10. sırada olduklarını hatırlatarak ilk yarıdaki 8 haftalık bir performans düşüklüğünden sonra, 9 hafta itibariyle Tuzla maçıyla beraber bir yükselişe çıktıklarını söyledi. Başkan Göçmez şunları aktardı: “Hedeflerimizden hiçbir zaman uzaklaşmadık. Açık ara ligde kalmak ama olursa da play-off’u zorlamak. Önlerinde üç önemli maçın olduğuna dikkati çeken bordo-beyazlı kulübün başkanı Onur Göçmez, “İstanbulspor maçı. Eskişehir maçı ve Ankara Keçiörengücü maçı. Buradan hedefimiz dokuz puan. Biz bu dokuz puanı yakaladığımız zaman masada kartlar yeniden dağıtılacak gibi gözüküyor. Bu hem şampiyonluk yarışı için, hem play-off için hem küme düşme için şu anda hiç kimse bir şey söyleyemez. Bu lig öyle bir enteresan lig ki, herkesin bir birini çok rahat yenebileceği sürprizlerle dolu değişik bir lig Hem yönetim olarak hem de takım olarak açıkçası bu lige alıştık. Acemiliği çektik. Hatalar yapa yapa doğruları bulduk ve şu anda da istediğimiz seviyede mutlu mesut ve mücadeleci yapımızla devam ediyoruz” dedi.

İstanbulspor maçında İshak Çakmak sarı kart cezalısı, Rahmi Anıl Başaran kırmızı kart cezalısı, olduğuna dikkati çeken Göçmez, “Teknik heyetimizin raporu ve sportif direktörlük departmanımızın onayı ile yönetim kuruluna gelen Lacine Traore,  disiplin kurulu kararı ile artık Bandırmaspor forması giyemeyecek. Bandırmaspor’un aile düzeni ile alakalı en ufak bir sarsıntıda kimseye taviz verilmeyecek.

Bandırmaspor çok büyük bir çınardır. Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız İstanbulspor maçının skoru ne olursa olsun 90 dakika boyunca orada Bandırmaspor formasına yakışan, bu şehre yakışan bu taraftara yakışan şekilde mücadele eden 11 göreceğiz 18 göreceğiz. Biz Bandırmaspor yönetimi olarak hocamıza futbolcularımıza çok güveniyoruz. Onlarında her zaman arkasındayız, futbolcularımız bu maçta 90 dakika Bandırmaspor ruhu ile mücadele edecek” ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu hakkında da bilgiler veren Başkan Göçmez, “Mayıs ayında Olağan Kongremiz var. Öncesinde herkesin taze bilgilere sahip olması bizler açısından önemli.  5.9 milyon gibi bir rakam Bandırmaspor’un geçmiş futbolcuların borcunu ödemişiz. Şu anda Bandırmaspor’un mevcut futbolcular haricinde hiçbir futbolcuya borcu yok.

Şu ana kadar futbolculara 10 milyon liraya yakında ödeme yapmışız. Ve futbolculara bugüne kadar verdiğimiz prim 1. 7 milyon lira. Ben başkan olduğum zaman 25 milyon olan borç,  27 milyon lira gibi bir rakamla Mayıs 2021 deki yeni olağan kurula gelecek. Bandırmaspor’un yönetim kurulumuza 16 milyonluk bir borcu var. Bizler kimsenin yapmadığı ama Bandırmalı olmanın duruşuyla şerefiye olarak bağış yapacağız. Paranın bir kısmını Bandırmaspor’a hibe edeceğiz. O yüzden Bandırmaspor’u çok daha iyi bir noktaya taşıyacak arkadaşlarımızın çıkmasını bekliyoruz. Çünkü biz Bandırmaspor’u çok iyi bir noktaya getirdik.



Anahtar Kelimeler: - İstanbulspor' odaklandı.
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli