Ban ban´da, Feyyaz Uçar dönemi

Ban ban´da, Feyyaz Uçar dönemi

Bir dönemin efsane BJK li forveti, Şimdi Bandırmaspor için çalışacak.

Bandırmaspor´da İsmail Ertekin´den boşalan Teknik direktörlüğe eski Beşiktaş forvetlerinden Teknik Direktör Feyyaz Uçar getirildi.

Ertekin´in ayrılışı ardından başlayan teknik adam arayışları 24 saat dolmadan Feyyaz Uçar lehine sonuçlandı ve Başkan Erhan Elmastaş bu sabah telefonla görüştüğü Teknik adam Bandırmaspor´un talebine "Evet" yanıtını verdi.

Zeyyaz Uçar Bandırma´ya İzmir üzerinden saat 18.00 suları geldi. Aksakal´da karşılanan teknik adam Başkan Erhan Elmastaş´ın nezaretinde Bandırmaspor´un çarşı tesislerine geldi.

Uçar´ı kulüp önünde bekleyen taraftarlar kendisine kaşkol takarak tebrik ettiler. Uçar ve beraberindekiler daha sonra kulüp müdürlüğüne çıkarak kısa birer açıklama ardından yeni çalışma dönemi için sözleşme imzaladılar.

Başkan Erhan Elmastan, Takımı devir alan altyapı hacası Ömer Faruk Ahlatlı´nın kendisini arayarak İsmail Ertekin´in kadro dışı bıraktığı 3 oyuncuyu antrenmana dahil etmek istediğini, bu teklife kulüp başkanı olarak onay verdiğini açıklayan Başkan Elmastan, cezalı 3 oyuncunun bugünkü idmanlara dahil olduğunu söyledi.

Bandırmaspor ile teknik direktörlük görevi için sözleşme imzalayan Fayyaz Uçar ise Ertekin´in başarılı bir hoca olduğunu, kendinin bıraktığı noktada devir aldığı Bandırmaspor´u bu yıl olmasa da gelecek yıl süper lig yarışına sonmak düşüncesinde olduğunu açıkladı.

Başkan Elmastan ve beraberindeki bazı yöneticiler daha sonra yeni teknik direktör Feyyaz Uçar ile tesislere çıkarak takımla görüşme yaptılar.

Bu akşam oynanacak Banvit maçını izleyecek olan yeni teknik adam Feyyaz Uçar, yarından itibaren takımın başına geçerek Giresun maçında takımın başında olacağını söyledi.

/resimler/2016-11/2/1803147400033.jpg

Ban ban taraftarları büyük bir heyecanla yeni teknik patron Feyyaz Uçar´ı beklerken yeni oluşum sonrası ligin röntgenini çekmeyi ihmal etmediler.

/resimler/2016-11/2/1804447714318.jpg

Bandırmaspor a gelişi taraftarlarca karşılanan yeni Teknik adam Feyyaz Uçar, gösterilen ilgiden oldukla memnundu.



Anahtar Kelimeler: Feyyaz Uçar dönemi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli