Ban ban´da moraller tavan yaptı.

Ban ban´da moraller tavan yaptı.

Feyyaz Uçar, ?Karamsarlık bizim karakterimiz değil.?

Bandırmaspor´un yeni teknik patronu Feyyaz Uçar futbolcularla buluşma ve ilk idman sonrası taraftarlarla da sohbet olanağı buldu.

Taraftarlar derneği Başkan Mustafa Diler liderliğinde iki sini Baklava ile geldikleri Bandırmaspor Deraağazı antrenman tesislerinde tatlı yediler tatlı konuştular.

Futbolcuların ve teknik kadronun morallerinin yüksek olduğu bugünkü çalışmalardan sonra bir açıklamada bulunan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, karakterlerinde karamsarlık olmadığını, geçmişte de aynı durumda bulunan kulüplerle görev yaptığını, kısa bir süre sonra hepsinin normal döndüğünü vurgulayarak Bandırmaspor´un da Giresun maçı ile yükselişe geçeceğine inandığını söyledi.

Bandırmaspor´un yeni teknik patronu Feyyaz Uçar´a kendi elleri ile iki dilim baklava yediren taraftar lideri Özgün Eren karşılık olarak 2 gol beklentisini açıkladı.

/resimler/2016-11/3/1717017316602.jpg

 

Ban ban´ın arma peşindeki taraftarları çiçek ve baklava ile tebrik edip "Hayırlı olsun" dileğinde bulundukları Teknik Direktör Feyyaz Uçar ile toplu birde resim çektirdiler.



Anahtar Kelimeler: moraller tavan yaptı
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli