Ban Ban 89 dakikada vurgun yedi 3-2

Ban Ban 89 dakikada vurgun yedi 3-2

İskenderun deplasmanında 2-0 öne geçen Bandırmaspor 3 gol yedi.

İSKENDERUN D.Ç: 3 – 2 BANDIRMASPOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 30. hafta müsabakalarında, Bandırmaspor 3 puan için gittiği İskenderun deplasmanından 3-2 yenilerek puansız döndü. Karşılaşmanın golleri Bandırmaspor adına 25. Dakikada Timur, 35. Dakika Hakkı ismet, İskenderun D.Ç. adına 38. Dakikada Arda, 75. Dakikada Hamza ve 89. Dakikada Edim ’den geldi.

 

İskenderun Demirçelikspor: 3 – Bandırmaspor: 2

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Mustafa Aydın, Tamer Tekbaş, Barış Bakırcıoğlu

İskenderun Demirçelikspor: Kadir, Onur, Mehmet, Halil İbrahim, Mustafa Soytaş, Hamza, Salih, Serdar (Dk.77 Edim), Murat (Dk. 60 Deniz), Doğan, Arda (Dk. 46 Ömür)

Bandırmaspor: Kurtuluş, Fırat, Celal, Timur, Hacı Mustafa, Hakkı (Dk. 80 Sertaç), Onur (Dk. 59 Ali), Yasin, Tayfur (Dk. 80 Lokman), Serkan, Gökhan

Goller: Dk. 37 Arda (Penaltıdan), Dk.75 Hamza, Dk.89 Edim (İskenderun Demirçelikspor), Dk. 25 Timur, Dk. 35 Hakkı (Penaltıdan) (Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Dk. 42 Murat, Dk. 81 Mustafa Soytaş (İskenderun Demirçelikspor), Dk. 22 Fırat, Dk. 57 Onur (Bandırmaspor)

Kırmızı Grupta son haftalara yaklaşırken Play-off’u garantileyen Bandırmaspor, daha üst sıralara çıkmak için mücadele ederken, deplasmanda oynadığı İskenderun D.Ç karşısında beklemediği bir mağlubiyet aldı. İlk yarıya hızlı başlayan ve baskılı oyunu sonucunda daha fazla topa sahip olan daha fazla atak yapan Bandırmaspor’du.  Karşılaşmanın ilk çeyreğinde oyunu İskenderun sahasına yıkan Bandırmaspor ilk golünü 25. Dakikada Timur Kosovalı’nın ayağından buldu, Onur’un pasında ceza sahasında topla buluşan Timur güzel bir vuruşla topu kalecinin erişemeyeceği köşeye bırakarak Bandırmaspor’un ilk golünü attı. 0-1

Yediği golden sonra panikleyen İskenderun D.Ç. oyunu sertleştirmeye başladı. Sert oynadığı oyun sonucunda dakikalar 35’i gösterirken ceza sahasında topla buluşan Hacı Mustafa’yı düşüren İskenderun takımını hakem penaltı ile cezalandırdı. Bu dakikada penaltı atışı için topun başına geçen Hakkı İsmet topu kalecinin sağından filelerle buluşturarak Bandırmaspor’un 2. Golünü attı.

 Henüz penaltı pozisyonunun ardından 3 dakika geçmişti ki bu kez Bandırmaspor ceza sahasında, Celal ikili mücadelede topu uzaklaştırdı fakat karşılaşmanın hakemi, Celal’in mücadelede 9 kusurlu hareketten birini yaptığını düşünerek bu kez penaltı noktasını Bandırmaspor aleyhine gösterdi, topun başına geçen Arda İskenderun D.Ç.’nin ilk golünü kaydetti. Maçın ilkyarısı Bandırmaspor’un 1-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya çok hızlı başlayan İskenderun D.Ç oyunu Bandırmaspor yarı sahasına yıkarak beraberlik arayışına girdi, Bandırmaspor ikinci yarıda tamamen oyundan düşmüştü. İskenderun D.Ç atak ve üstün oyununun neticesini 75. Dakikada Hamza ile buldu, durum 2-2 oldu. Oyunun son bölümünde Bandırmaspor ‘un performansı iyice düşmüştü, rakip takım üst üste yaptığı ataklarla adeta Bandırmaspor defansını bunalttı, karşılaşmanın 2-2 biteceği düşünülürken 89. Dakikada sahneye çıkan Edim İskenderun D.Ç.’yi galibiyete taşıyan golü attı ve Bandırmaspor, İskenderun deplasmanından puansız dönmüş oldu.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli