Ban ban da kongre zamanı

Ban ban da kongre zamanı

Bandırmaspor As Başkanı Onur Göçmez açıklaması: “Yapılacak olan kongre ile kazanan sadece “ Bandırmaspor ” olmalı”

11 Ağustos Salı günü yapılacak olan Bandırmaspor Olağanüstü Genel Kurulu’nda tek liste olarak başkanlığa adaylığını koyması beklenen As Başkan ve Transfer Komitesi Başkanı Onur Göçmez Bandırmaspor’un bir değer manzumesi olduğunu kimsenin tekelinde ve kontrolünde olamayacağını söyledi.

Göçmez, kongre ile ilgili şunları aktardı: “Salı günü Bandırmaspor için çok önemli bir genel kurul yapacağız. Bandırmaspor’un geleceğe daha güvenli ve güçlü bakması için büyük bir fırsat var önümüzde. Bu kongre tüm paydaşların birlik olması için önemli bir çağrıdır. Eğer bunu başarabilirsek çok güzel işler yapabiliriz.

Bizler de tarafımıza verilen bu değerli emaneti çok şükür ki güzel bir noktaya taşıdık. Küme düşme noktasından şimdi TFF1’de mücadele edecek bir takım haline geldik. Tüm yönetici arkadaşlarımızın büyük emekleri var. Şimdi ise daha kurumsal hamleler, altyapı ve tesisleşme odaklı çalışmalar, dengeli gelir yapısı, mali disiplin ve denetim çerçevesinde üst liglerde kalıcı bir yapının kurulması gerekiyor. Bandırmaspor çevresinde ilçenin tüm unsurları toplamalı ve bu hedefler doğrultusunda çalışılmalıdır. Başarı için bu olmazsa olmazdır.

Bandırmaspor’un kurtuluşu, TFF1’de kalıcı olması ve bu süre içinde de tesisleşme ve altyapı çalışmalarını başlatmasıdır. Bandırmaspor kendi evlatlarına dönmeli ve altyapıdan çıkan gençlerle ülke futboluna hizmet etmelidir. Bu süreçler uzun ve bir o kadar da zor süreçlerdir. Bu hedeflerin gerçekleşmesi bütün çevrelerin birlik olması ile başarılabilir. Yapılacak olan kongre ile kazanan sadece “ Bandırmaspor ” olmalı.

Belediyemiz önderliğinde önemli çalışmaların bu kongre ile başlayacağını biliyorum ve çevredeki tüm kurumların bu çalışmalara katılacağını umuyorum. Bandırmaspor çocuklarımızın geleceği, bizlerin ise çocuklarımıza olan mirası olacaktır. Yeni seçilecek yönetimin bahsetmiş olduğum çerçevede herkesi kucaklayan , sadece Bandırmasporun başarısına odaklı ve tüm paydaşların desteği ile çalışmalar yapacağını biliyorum.Şimdiden hayırlı olmasını dilerim”. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: kongre zamanı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli