Ban ban herkes kadar iddialı

Ban ban herkes kadar iddialı

Antalyaspor ile oynanacak hazırlık maçı ile sezona ‘'Merhaba'' diyecek Bandırmaspor 50. Efsanesi ile Şampiyonluk hedefini planlıyor.


Bandırmaspor da basın toplantısı 19 Ağustos 2014 paylaşan: zeki-karadeniz

Bandırmaspor bugün kulübün Özsoylar iş merkezindeki ofisinde gerçekleştirdiği basın toplantısında 2014 hedeflerini açıkladı.

Basın sözcüsü Can Gülmezgil 50. Şeref yılını yaşayan Bandırmaspor’un sezonu şampiyonlukla noktalayarak özlemini gidermesi anlamında her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Gülmezgil, bu anlamda şehir efsanesinin şampiyonlukla bütünleşerek destek anlamında sahaya yansıması için bir dizi çalışma başlattıklarını, bu noktada yönetim içinden oluşturulan komitenin bir planladığı bir dizi programı önümüzdeki günlerden itibaren hayata geçireceğini vurguladı.

Gülmezgil, 50. Yıl logolarının hazırlandığını, özellikle geçtiğimiz yıl 300 dolayında sattıkları 120 bin liralık abonmanların bu sezon 1000 adeti bulmasını arzuladıklarını söyledi.

Şampiyonluk hedeflerindeki en önemli etkeni kayıtsız şartsız taraftar desteği olduğunun bilinci içinde bulunduklarına işaret ederek, abonman satışlarının kapılardaki yığılmayı da önlediğini söyledi.

Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Bandırmaspor’un Perşembe günü Bursa Nilüfer stadında Bursaspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması ardından 23 Ağustos Pazar günü Bandırma’da Antalyaspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması öncesi 2014-2015 futbol sezonunu açacağını kaydetti.

Gülmezgil, tüm Bandırmaspor taraftarlarını bu açılışa beklediğini söyledi.

Çapanoğlu, ’Her kez kadar iddialıyız.’’

Bandırmaspor daki basın toplantısında, Can Gülmezgil’den sonra söz alan teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, başarılı kamp devresi geçirdiklerini, bu sezon ligde iddialı rakiplerin bulunması nedeni zor bir sezon yaşayacaklarını ancak Bandırmaspor’un en az rakipleri kadar iddialı olduğunu kaydetti.

Çapanoğlu, sezon için ise birkaç takviye transfer daha yapılabileceği sinyalini verdi.

Teknik patron Çapanoğlu, teknik kadro ve yönetim kurulu olarak kamp sonrası ve hazırlık maçları raporları doğrultusunda ihtiyaç hissedilen alanlara birkaç takviye transfer yapabileceklerini söyledi.

 

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli