Ban ban top başı yaptı.

Ban ban top başı yaptı.

Bandırmaspor 'da 27 Temmuz'a kadar sürecek çift idman, Çanakkalespor ile yapılacak özel maçla Bayram tatiline çıkılacak

Bir ligi daha Play Off yolunda umutları erteleyerek noktalayan Bandırmaspor bugün yepyeni bir ekiple top başı yaptı.

Bandırmaspor Teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, yardımcıları Serhan Bağcı,  Cengiz Güzeltepe,  Kaleci Antrenörü  Erdal Bayramoğlu  ve Sportif Menajer Serdar Samatyalı’nın dışında Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, üyelerinden Ahmet Edin ile birlikte antrenman tesislerinde top başı yaptı.

Genç takımdan A takıma katılan 5 oyuncu ve deneme için gelen oyuncularla birlikte geniş bir ekiple çim alana çıkan Bandırmaspor Teknik patron Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yaklaşık 1,5 saatlik ter idmanı yaptı.

Bandırmaspor bugün start verdiği yeni sezon çalışmalarını 27 Temmuz’a kadar çift idman şeklinde sürdürecek.

26 Temmuz’da Çanakkalespor ile özel bir karşılaşma yapacak olan bordo beyazlı ekip daha sonra Bayram iznine ayrılacak.

31. Temmuz’da Bolu kampında bir araya gelecek Bandırmaspor 13 Ağustos’a kadar sürecek Bolu kampı içinde kondisyon depolamanın yanı sıra 5 özel hazırlık karşılaşması yapacak.

Samatyalı, ‘’Tecrübeli transferlerle, gençleri kaynaştıracağız.’’

Bandırmaspor ’un top başı yaptığı bugün antrenman sahası kenarında Bandırma Manşet ’in sorularını yanıtlayan Sportif manejleri Serdar Samatyalı, yeni sezon transfer çalışmaları ve Bandırmaspor ‘un hedefini tanımladı.

Samatyalı özellikle transferlere ilişkin açıklamasında, ’’İskelet kadroyu bozmamaya çalıştık, ihtiyacımız olan yerlere transfer yapmaya çalıştık, transferlerimiz daha devam edecek, şu anda 25 kişi görünüyoruz ancak,  kadromuz 17 kişi asgari 18 kişi olacak, sezon kadromuzu en fazla 21- 22 kişi ile sınırlandıracağız. Genç takımdan katılacak arkadaşlarla bu sayı 25 kişi olacak. ’’

Samatyalı, Bandırmaspor ‘un ihtiyaçları noktasındaki soruya ise ‘’Bir golcü forvet daha alacağız, bir sağ kanat oyuncuya ihtiyacımız var, Orta bölgeye 10 numara gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.’’ Dedi.

Samatyalı, Yedek kulübesi zenginliği için talepleri olup olmadığı sorusuna ise ‘’Bir sağ bek alacağız, bir sol bek ihtiyacımız var, takımı zenginleştirmeye çalışıyoruz, ‘’dedi.

Samatyalı, Ödemelerde uçurum olup olmadığı sorusuna ise, ‘’Genelde beğendiğimiz oyuncular Bank Asya istiyor, böyle olunca da istediğimiz oyuncuyu alamıyoruz. ’dedi.

Manşet; ‘’Transferi Hocamızın denetiminde yapıyoruz,’’ beyanatınız vardı. Başkan ‘’Karşılıklı birlikte yapıyoruz.’’ dedi. Bu ortak kararı kim veriyor?’’

Samatyalı; ‘Yönetim Hoca hep beraber yapıyoruz, habersiz olmadan bir transfer olmuyor. Transfer komitemiz var. Hocamız ile beraber, Başkanımız, Yaşar Bekdemir, Mehmet Özbek ve ben hep beraber yapıyoruz. ’dedi.

Manşet; ‘’Biz geçen senede başarılıydık, eski bir futbolcu gözüyle nerede hata yaptık?’’

Samatyalı; ‘’Play Off ’ta özellikle genç bir takım olmamızın olumsuzluğunu yaşadık, yoksa güçsüz bir takım değildik, sadece biraz tecrübe eksikliğimiz vardı.’’

Manşet; Bu sene nasıl bir fark olacak geçen yılki takımdan?’’

Samatyalı; ‘’Biraz daha tecrübeli oyuncuları almaya çalışıyoruz. Gençlerle bir karma yapıp inşallah sezon sonunda başarılı olmayı hedefliyoruz.’’

Manşet; ‘’Bandırmaspor ‘un oyun kurucu konusunda düşüncesi nedir?’’

Samatyalı; ‘’Oyun kurucu konusunda Oğuz Kocabal’ı aldık, Forvet arkası yeni bir oyun kurucu daha alabiliriz. Bir on numara üzerinde görüşme yaptığımız oyuncular var’’ dedi.

İşte Son Dakika Bandırmaspor:

Sözleşme yenileyen oyuncular; Yasin Palaz, Ali Serin, Serkan Sözmen, Sertaç Çam, Hacı Mustafa Karabulut, Cenk Kaplan, Ali Koçak, Celal Aras,  Ayhan Evren, Gökhan Şen,  İbrahim Ak, Bilal Hallaçlar.

Durumu Belirsiz oyuncular; Hakkı İsmet Şimşek, Fırat Arıkan,  Onur Bilgen, Ercan Göç,

Transfer olup ayrılan oyuncular; Erhan Kuşkapan, Kurtuluş Yurt Trabzon, Erhan Kavak, Davut Babur, Tayfur Bingöl, Lokman Akyıldız Kırklarelispor, Timur Kosovalı Göztepe, Sinan Yitmez. Emirhan Ergün, Müslüm Aydoğan Kırklareli, Ahmet Kuru.

Yeni alınan oyuncular; Bekir Sevgi (Kaleci-Bursaspor) Muhammet Ozan Cengiz (Santrafor Y. Malatya) Mehmet Gürkan Öztürk (Forvet- Rize) Oğuz Özden (Stoper-Tokatspor) Oğuz Kocabal (Orta saha -Buğsaş)

Genç Takımdan A. Kadroya alınan oyuncular; Kaleci Evren Güder, Stoper Sergen Kaplan, Sol bek Işılay Çetin, Sağbek Yiğit Köseoğlu,  Orta saha Oğuz Baltacı,

Bandırmaspor altyapısında yer alan Orta alan oyuncularından -Mahmut Nedim Bozalp İnegöl Gençlik gücü, Furkan Çınar ise Akhisarspor U-21 takımı ile sözleşme imzaladı.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı