Ban Ban`ın Efsane Kalecisi Ali Erdek`te

Ban Ban`ın Efsane Kalecisi Ali Erdek`te

15 yıl formasını taşıdığı ban ban`ın 28 yıldır kronik taraftarlığını yapıyor.

 

1970- 1985 yılları arasında formasını giydiği Bandırmaspor`un başarısı için hiçbir maçını kaçırmayan efsane eldiven Ali Öktem tatil için geldiği Erdek`te dostları ile buluştu.

ERDEK/   Eski Bandırmaspor forvetlerinden Süleyman Takunyacı, Amatör`ün Kaptanı Levent Sayın ve Kulüp müdürü Mustafa Özatmaca ile aynı karede bir araya gelen Efsane kaleci Ali öktem hasret giderirken yeni yönetim ve teknik kadroya gönderme yaptı.

Efsane Kaleci Ali Öktem `` Birçok Bandırma çocuğu gibi bende teklif aldım, ama Bandırmaspor aşkı hiçbirisinin yerini tutmadı. O nedenle Bordo Beyazlı formayı 15 yıl aralıksız giydim. Belki maddi olarak çok şey kaybettim ama manevi olarak çok şey kazandım.`` dedi.

Efsane kaleci Ali Öktem, Erdek`te yolları kesistiği Süleyman Takunyacı, Levent Sayın ve Mustafa Özatmaca`dan yeni sezonda Şampiyonluk beklediğini hartırlatarak, `` Hiç bir maçı kaçırmıyorum, bugüne kadar diyecek sözüm yoktu ama, bu yıl mutlak şampiyonluk bekliyorum, Özellikle buradan Yaşar Bekdemir`in kulaklarını çınlatıyorum.`` dedi.




  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false