BANBİS’ de Yönetim Değişikliği

BANBİS’ de Yönetim Değişikliği

Bandırma Bisiklet Grubu(BANBİS) 2020 yılının ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.

Bandırma Santral Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda Bandırma’ da bisikletin geleceği açısından önemli konular ele alındı. Toplantının ana başlıklarının en önemlisi yönetim kurulu değişikliği oldu. Görevini devreden eski yönetim kurulu üyelerine, bugüne kadar göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Yeni yönetim kurulunun da açıklandığı toplantıda grup faaliyetleri ile alakalı önemli kararlar alındı.

Toplantıda konuşan BANBİS Yönetim Kurulu Başkanı Olcay TÜRKER, “Öncelikle bizlere bu güzel mekânı tahsis ettikleri için Bandırma Belediyesine çok teşekkür ederim. Siz değerli üyelerimizi Başkanlığını yaptığım Bandırma Bisiklet Grubu adına selamlıyorum, 2020 yılının ilk genel kurul toplantısınız hepiniz hoşgeldiniz. 16 Haziran 2016 da kurulan grubumuz siz değerli üyelerimizin de destekleriyle günden güne büyüyerek, bugün bölgemizin en aktif, adından sıkça söz edilen, ülkemizin çeşitli şehirlerindeki diğer gruplara da örnek olan bir sivil toplum kuruluşu haline geldi.

Bu süreçte grubumuzun yönetim şeklini ve organizasyon yapısını birlikte tasarladığımız ekip arkadaşlarımız bugün şehir değişikliği, iş durumları ve diğer sebepler ile yönetim içerisinde aktif rol üslenemeyip yerlerine daha aktif rol üstlenecek üyelerin getirilmesinin daha iyi olacağı düşüncesinde bulunarak yıllardır taşıdıkları bu güzel görevin bayrağını yeni yönetim üyelerine devrediyor.

Eski yönetim üyesi arkadaşlarımız Uğur Becene, Ahmet Hakkı Özkan, Mehmet Gacal ve Faruk Özkaya’ ya Bandırma Bisiklet Grubu(BANBİS)’ nun yönetim kurulunda bulundukları süre boyunca Bandırma’ da bisiklet sporunun gelişimine yapmış oldukları katkı ve bu güne kadar almış oldukları sorumluluklarda göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

Grubumuzun “Geleceğin İçin Pedalla” felsefesinin temelinde halkın refahını, toplumsal gelişmeyle, çevreci ulaşım sistemlerinin kalitesiyle, kültürle, sanatla, çevreyle ve sporla bir bütün olarak gören vizyoner ve çok yönlü bir bakış açısı yatmaktadır. Bu bakış açısı ile kurulan grubumuzun amacı tüm faaliyetlerinde örnek alınabilecek ve tekrarlanabilir modeller hayata geçirerek toplumumuz için sürdürülebilir fayda sağlamaktır.

Yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız Aysen Uçar, Temel Kulakaç, Recep Yiğit ve Murat Pınar’ a başarılar dilerim. Grubumuzun vizyonu çerçevesinde daha güzel faaliyetleri birlikte hayata geçireceğimize dair güvenim sonsuzdur. Bu zor ve önemli görevi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ederim.”dedi.



Anahtar Kelimeler: BANBİS’ Yönetim Değişikliği
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli