BANBİS’ DEN ŞEHİTLİĞE ZİYARET

BANBİS’ DEN ŞEHİTLİĞE ZİYARET

Banbis 52 üyesiyle birlikte Doğruca köyü parkurunda 22 km pedal çevirdi.

Bandırma Bisiklet Grubu(BANBİS) bu hafta ki sürüşünde 29’ u üniversite öğrencisi toplamda 52 üyesiyle birlikte Doğruca köyü parkurunda 22 km pedal çevirdi. Sürüş Bandırma Belediyesi önünden saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başladı. Doğruca köyünde mola verildikten sonra dönüş yolunda Bandırma Şehitliğine uğranarak dua edildi.

BANBİS Başkanı Olcay TÜRKER, “BANBİS olarak bu hafta 29 u Üniversite öğrencisi toplamda 52 katılımcıyla Doğruca köyü parkurunda 22 km pedal çevirdik.

Turumuz Bandırma Belediyesi önünden, Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından başladı. Tecrübeli üyelerimizle katılımcı öğrencilerin yanında sürüş yaparak güvenliklerini sağladık. Doğruca köyündeki molanın ardından dönüşe geçip Bandırma Şehitliğini ziyaret ettik. Şehitlerimiz için yaptığımız duanın ardından Bandırmaya dönerek sürüşümüzü sorunsuz bir şekilde tamamladık.

Vatan için şehadete eren kahramanlarımıza Allah'tan rahmet dileriz. Gönlümüz, ruhumuz, duamız, kalbimiz, vatan için canını yok sayan MEHMET ile. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” dedi.



Anahtar Kelimeler: BANBİS’ ŞEHİTLİĞE ZİYARET
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli