BANDAK genel kurulunu yaptı.

BANDAK genel kurulunu yaptı.

İbrahim Uğur Şengönül başkanlığında yeni yönetim kurulu göreve getirildi.

Başkan Dursun Mirza, başkan yardımcısı Ozan Onur´un da hazır bulunduğu Bandırma Dağcılık arama kurtarma derneği BANDAK´ın olağan genel kurulu yapıldı.

/resimler/2018-4/28/1448121110842.jpg

6 Yıl başarı ile BANDAK´ başkanlık yapan Kadri Civan çalışma raporunu okudu

6 yıldır Bandak´ın Başkanlığını üstlenen Kadri Civan´ın aday olmadığı genel kurulda çalışma ve faaliyet raporlarının okunması, müzakeresi ve oylanması ardından konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandak´ın çevre içerikli sosyal programlarını yakından takip ettiğini, arama kurtarma anlamındaki tecrübeli kadrosu ile Bandırma´da böyle bir oluşumun bulunmasını kent adına şans olduğunu vurgulayıp, Belediye olarak her zaman Bandak´ın yanında yer aldıklarını söyledi.

/resimler/2018-4/28/1448576424239.jpg

      Başkan Yardımcısı Ozan Onur Divanbaşkanlığı yaptı.

Bandak´ın olağan genel kurulunda yeni önem için aday olmadığını açıklayıp, gelinen noktada bugüne kadar her anlamda kendisine büyük destek sağlayan Bandak üyeleri, Bandırma, Erdek, Edremit vs. gibi kentlerin idareci ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Kadri Civan yeni yönetime çalışmalarında başarı dilerken,  kendilerine her daim destek sözü verdi.

Yapılan gizli oylama açık tasnif sonucu Bandak Başkanlığına İbrahim Uğur Şengönül, Başkan yardımcılığına Mustafa Anadolu, Genel sekreterliğe Yalçın Alcan, Saymanlığa Akın Şener yönetim kurulu üyeliğine ise Bülent Beyazateş getirildi.

/resimler/2018-4/28/1451009707849.jpg

Başkan Dursun Mirza, Bandak´ın mevcudiyetinin Bandırma adına şans olduğunu söyledi.

Bandak´ın yeni başkanı İbrahim Uğur Şengönül yaptığı teşekkür konuşmasında geçmişten günümüze Bandak´ta görev üstlenen tüm yönetim kurullarına katkıları nedeni ile teşekkür ederken, gelinen noktada Bandak´ın konusunda Türkiye´de marka olmasına vesile olan herkesin inanç ve beklentisinin aynı olduğunu vurguladı.

Şengönül,?Bandak bir gönüllü topluluğu olarak maddi, manevi zaman ve zenim olarak engel tanımayan cesur yürekli arkadaşlarımın doğa sporunu beklentinin ötesine taşıyarak çevreyi ve zorda kalan her cnlıya yardım elini uzatan vatanperver insan topluluğudur. Bu topluluğun içinde bulunmak Bandak ailesi için en büyük onur ve gururdur.? Dedi.

/resimler/2018-4/28/1453273460730.jpg

                     Genel kurula ilgi yüksek oldu



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı