BANDAK yöneticileri BGC´de

BANDAK yöneticileri BGC´de

BANDAK Başkanı Anadol: ?Kyzikos Ultra Maratonuna 700 dolayında katılımcı bekliyoruz?

Bandırma Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği(BANDAK) Başkanı Mustafa Anadol ve sayman Akın Şener, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin(BGC) konuğu oldular. BANDAK yöneticileri, 4-5-6 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek ?Uluslararası Kapıdağ Kyzikos Ultra Maratonu hakkında bilgi verdiler.

BANDAK Başkanı Anadol, dört ayrı parkurda 5 ve 22 kilometrelik halk koşusu, 56 ve 85 kilometrelik ultra maratonu olarak gerçekleşecek etkinliğe 700 dolayında katılım beklediklerini açıkladı.

Ultra Maraton´un ana sponsorunun, Ömer Görener´in sahipliğindeki Pınar Otel olduğunu vurgulayan Anadol, ?Bu maraton, Erdek´te turizm sezonunun bittiği dönemde gerçekleşeceğinden, ilçe ekonomisine ayrı bir katkı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra maratona katılacak olanlar, Kapıdağ´ın güzelliklerini daha iyi tanıyıp tekrar gelmek isteyeceklerdir? dedi.

Anadol, ayrıca Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nin düzenleyeceği bir programda, 2 Mayıs 2019 Perşembe günü, saat 13.30´da, üniversitenin Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu´nda bir söyleşi gerçekleştireceklerini belirtti. BANDAK Başkanı Anadol, saat 13.30´da, ?Nasıl başardılar? başlığı altında düzenlenecek söyleşide koşucular Elena Polyakova, Mustafa Kızıltaş, Alper Dalkılıç ve Erkan Bacak´ın konuşacaklarını sözlerine ekledi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: BANDAK yöneticileri
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli