Bandırma huzurlu olsun

Bandırma huzurlu olsun

Bandırma Emniyeti´nde "Şok operasyon" dönemi

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, son dönemde suçluların yakalanması ve suçun önlenmesi yönünde önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek açıklamalar yaptı.
Suçlulara yönelik "şok operasyon" adı verilen yeni bir yöntem uygulandığını aktaran Kılıç, "Şok uygulamalar yapıyoruz. Halkımızı seviyoruz. 15 gündür yollar başta olmak üzere şüpheli araçlara anında operasyon düzenleniyor. Umuma açık yerlerde  çok sayıda arama çalışması yapıldı. Vatandaşımız huzurlu olsun. Hırsızlık ve diğer olaylarda ciddi bir azalma oldu. Memurlarımız her an teyakkuz halinde ve şok baskınlar devam edecek." dedi.

/resimler/2018-3/12/1745553494936.jpg
                  ŞOK OPERASYONLAR MEYVESİNİ VERDİ
Şok operasyon kapsamında çok sayıda uygulama ve şüpheliye  yönelik operasyon yapılırken, son üç gün içinde  bir cezaevi firarisi ile bir de aranan şahıs yakalandı.
İstanbul Ümraniye Cezaevi´nden kaçan ve 33 yıl kesinleşmiş  hapis cezası olan Okan Ü. (17)  ekiplerce yakalandı. Bandırma çevresinde de bazı hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen şahıs, takibe alınarak şok uygulama ile ele geçirilen kişinin Manisa nüfusuna kayıtlı olup Bandırma´da oturduğu öğrenildi. Bir diğer olayda da 8 yıl 4 ay uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş cezası olan Bandırma doğumlu Murat Ö.(30) yine şok baskın ile yol uygulamasında yakayı ele verdi.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma huzurlu olsun
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli