Bandırma Kaymakamlığında "Açık Kapı"

Bandırma Kaymakamlığında

Kaymakam Günhan Yazar: "Çok yararlı bir sistem"

Bandırma Kaymakamlığında "Açık Kapı" hizmeti resmen başladı. Bu kapsamda, Balıkesir Valiliği "Açık Kapı" koordinatörü Nihat Çetin tarafından, Bandırma´daki resmi dairelerin temsilcilerine bilgi verildi.

Konuyla ilgili gazetecilere bilgi aktaran Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, şunları söyledi:

"Bu uygulama, ülke genelinde, iki yıl önce başlatıldı. Uygulama, 81 il merkezi ile nüfusu 100 bini aşan ilçeleri kapsıyor. Sistemin amacı, vatandaşların devlete güvenini sağlamak, üst düzey iletişimle vatandaşların sorunlarının çözümünü en kısa sürede gerçekleştirmektir. Bu amaçla vatandaşlar, ´Açık Kapı´mıza yüz yüze veya bilgisayar ve mobil telefon aracılığıyla başvurabiliyor. Sistemde 17 alanımız ve 300´ün üzerinde alt alanımız var. Buradaki sistemimizde üç personelimiz görev yapacak. Bu sistemimiz sayesinde personelimiz, başvuru yapılan konuların içeriğine göre ilgili daire müdürlükleriyle görüşüp sorunlarını çözmeye çalışacaklar. Onların çözüme kavuşturamadığı bir konu olduğunda devreye Kaymakamlık olarak biz gireceğiz. Çok yararlı bir kapı olduğunu söylemek isterim." 

"Açık Kapı" uygulamasında, güler yüzlü çalışanlarla tüm vatandaşlarla bire bir ve sıcak ilişkilerin kurulması, hizmetlerde vatandaş memnuniyetinin artırılması hedefleniyor. ÖNDER BALIKÇI

/resimler/2019-10/9/1906385860973.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli