Bandırma Kırmızı : 81 -Afyon Belediye: 67

Bandırma Kırmızı : 81 -Afyon Belediye: 67

Türkiye Basketbol Ligi 7. Hafta karşılaşmasında Bandırma Kırmızı evinde Afyon Belediye´yi 81-67 mağlup etti.

Kara Ali Acar Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu Afyon Belediye 17-10 önde bitirdi. İkinci periyotta rakibine üstünlük sağlayan Bandırma Kırmızı  ilk yarıyı 40-27 önde kapattı.

Üçüncü periyotta  farkı 12 sayıya getiren Bandırma Kırmızı (62-50) son periyotta rakibin oyuna ortak olmasına izin vermedi ve maçı da 81-67 kazandı.

Bandırma Kırmızı´da  Rıdvan Öncel 16, Hasan Emir Gökalp 15 sayı ile oynarken,  Afyon Belediye de  Mıha Zupan 13 sayı kaydetti.

/resimler/2016-11/6/2135344563688.jpg

Maçın ardından

- Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen : ??Maçı kazandıkça özgüven kazanıyoruz.´´

Bandırma Kırmızı Türkiye Basketbol Ligi 7.hafta karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Afyon Belediye takımını 81-67 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Bandırma Kırmızı baş antrenörü Ahmet Gürgen mücadeleyi şu şekilde değerlendirdi : ??Takımımı kazandığı için tebrik ediyorum. Tabi zor bir süreçten geçiyoruz. Genç oyuncularımız fiziksel olarak sahada yer alıyorlar. Daha akıllı oynamamız lazım. Saha içerisinde bizim de bir kargaşa çıkarmamız lazım. Ama inşallah bundan sonra maç da kazandıkça özgüven kazanarak bir ivme yakalayacağız. Ligin önemli takımlarında Afyon Belediye´yi yendik. Güzel bir galibiyet.´´ dedi.

/resimler/2016-11/6/2138360192349.jpg

Bandırma Kırmızı´nın başarılı genç oyuncularından Rıdvan Öncel ise mücadeleyi şu şekilde değerlendirdi : ??Ligin iyi ekiplerinden Afyon Belediye takımını yendik. İki üç haftadır ligde kazanamıyorduk. Artık kazanma zamanımız gelmişti. Takım arkadaşlarımla iyi mücadele ederek maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum.´´ dedi.

 

Afyon Belediye Başantrenörü Mehmet Kabaran:

"Biz şu anda iyi yolda değiliz. İnşallah biran önce kendimizi toparlarız."

Bandırma takımını tebrik eden Afyon Belediye Baş antrenörü Mehmet Kabaran çok iyi alt yapı organizasyonları olduğunu söyledi.Kabaran,´´ Çok değerli iyi oyuncular yetiştiriyorlar. Çok kısa zamanda bu işi başardılar. Çıkma adayı olarak çıktık ama çıkma adayız demekle bu işler olmuyor. Buraya gelip Bandırma Kırmızı´ya kaybediyorsanız. Maç hakkında konuşacak hiçbir şey yok.Benim açımdan maçla ilgili konuşabileceğim.Biz şu anda iyi yolda değiliz.İnşallah biran önce kendimizi toparlarız´´ ifadesini kullandı.  AHMET PESEN

 

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false