Bandırma Kitap Günlerini Bekliyor

Bandırma Kitap Günlerini Bekliyor

18 yazar 1-7 Ekimde Bandırmalılarla buluşacak

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen "Bandırma Kitap Günleri" bu yıl da en seçkin yazarlar ile 2.sine hazırlanıyor.

/resimler/2018-9/27/2231193928633.jpg

Cumhuriyet Meydanımızda vatandaşlarla buluşacak ünlü yazarlar Bandırmalılarla söyleşide bulunacak kitaplarını imzalayacak.

Bandırma Kaymakamlığı ile ortak hazırlanan program sonucu topluma kitap okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla başlattılan projenin gelenekselleştirme yolunda atılan adımların 1-7 Ekim tarihleri arasında 56 yayın evi ve katılımcının Cumhuriyet Meydandanında yer alacağı "Bandırma Kitap Günlerine" buyıl 16 önemli yazara ev sahipliği yapacak.

Bandırma Belediyesni atarafından başlanan hazırlıklar 1 Eylül´e kadar sürerken, Kitap günlerine katılacak yayın evleri şimdiden gelmeye başladı.

2. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Bu yıl 2. si düzenlenecek olan Bandırma Kitap Günleri, 1 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Etkinlik boyunca birçok ünlü yazar kitapseverlerle buluşacak.
Bandırma Kitap Günleri ile ünlü yazarlar Bandırma´da kitapseverlerle bir araya gelecek. 1 Ekim´de başlayacak olan etkinlik 7 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek.

Cumhuriyet meydanı´nda düzenlenecek dev kültür etkinliği kapsamında Türkiye´nin saygın yayınevleri ve tanınmış yazarlar ağırlanacak. Bandırmada misafir edilecek yazarların yanı sıra Bandırma´yı mesken tutmuş Bandırmalı yazarlar da okurlarıyla buluşacak. Bandırma Belediyesi ile Balıkesir Valiliği´nin BENGİ Projesi kapsamında organize ettiği Bandırma Kitap Günlerinde yazarlar kitaplarını okurları için imzalayacak.

Yazarların İmza Günleri:
1 Ekim Pazartesi

Ahmet ÜMİT, Wilco Van HARPEN, Deniz BAYRAMOĞLU, Ataol BEHRAMOĞLU

2 Ekim Salı

Murat Menteş, İlber Ortaylı

3 Ekim Çarşamba

Melih Tuğtağ, Güven İslamoğlu

4 Ekim Perşembe

Sinan Yağmur, Can Ataklı

5 Ekim Cuma

Osman Balcıgil, Şermin Yaşar

6 Ekim Cumartesi

İsmail Saymaz, Mahir Ünsal Eriş, Dr. Cem Kınay, Fatih Portakal

7 Ekim Pazar

Cem Seymen, Erhan Altunay, Didem Arslan Yılmaz



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli