Bandırma Şahinler Rent A Car

a

Bandırma Mir Rent A Car, 2018 yılında Bandırma´da kurulan bir oto kiralama firmasıdır. Kurulduğu yıldan bu yana öncelikli olarak müşterilerin isteklerini ve memnuniyetlerini amaçlayan Bandırma Mir Rent A Car, göz alıcı filosuyla halen hizmet vermektedir. Bandırma oto kiralama firmaları arasında uygun fiyatla en iyi hizmeti kendine misyon olarak belirleyen firmamız, lüks ve standart araç filosu ile kesintisiz bir hizmeti amaçlamaktadır.

Rent A Car Nedir?

Rent A Car veya motorlu araç kiralama, adı üstünde de olduğu gibi araç kiralama hizmetleri sunan firmaların yaptığı işe denmektedir. Ülkemizde eskiden sadece iş adamlarının veya turistlerin kullandığı bu hizmet günümüzde pek çok şehirde ve ilde herkese açık şekilde yapılan bir hizmet sektörüdür. Oto kiralama hizmetini kullanarak bazı yerlere yapacağınız seyahatleri vs. daha ucuza getirme imkanı sağlanmaktadır. Bu nedenle kimi zaman oto kiralama hizmetini seçmek daha maliyetli ve konforlu olmaktadır. Oto kiralama hizmeti ile aracınız günlük, haftalık veya çeşitli sıklıklar ile araç kiralanabilmekte, aracı kiralama şartlarına uygun bir şekilde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Bandırma Rent A Car

Bandırma oto kiralama firmaları arasında alanında gerek filosu gerek kadrosuyla Bandırma Mir Rent A Car olarak alanında en iyi olduğumuzu savunuyoruz.  2005´den beri Bandırma ve çevresinde hizmet veriyoruz. Amacımız en genç ve fiyatına göre en uygun araçları müşterilerimizin memnuniyetine sunmaktadır. Ayrıca araçlarınızı 7/24 teslim alabilme ve verebilme özelliğiyle Bandırma Rent A Car firmaları içinde hedefimiz en iyi marka haline gelmektir.

Misyonumuz

Yeni ve genç filomuzla ve alanlarında uzman kadromuzla müşterilerimize en iyi hizmeti uygun fiyat sınırsız hizmet sloganıyla sunuyoruz.

Vizyonumuz

Bandırma Mir Rent A Car olarak müşterilerimize, kolay ulaşım sağlamak ve müşterilerimizle filo araçlarımız arasında bağ olmak.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı