Bandırma Nazilli pususunda

Bandırma Nazilli pususunda

Teknik direktör Mustafa Uğur,"Rakibin küçüğü büyüğü olmaz."

5 Kasım pazar günü Nazillispor´u konuk edecek Bandırmaspor 3 puan parolası ile hazırlık çalışmalarına ivme kazandırırken Gazetemiz spor editörü Zeyyat Saygın, Teknik patron Mustafa Uğur ile konuştu.

Uğur, Spor editörümüz Zeyyat Saygın´a gelinen noktada alınan neticeler, ilk devre sonuna dek alınacak önlemler ve hafta sonu oynanacak Nazilli karşılaşması için aldıkları önlemleri sordu.

Kendisi için Bandırmaspor formasının kutsal olduğunu açıklayan Uğur, o formanın içinde olan oyuncunun da bulun bilinci içinde hareket etmek durumunda olduğunu söyledi.

Uğur´un ilk 10 karşılaşma ve bundan sonra oynanılacak karşılaşmalardaki takım stratejisini tüm çıplaklığı ile Zeyyat Saygın´a anlattı.

/resimler/2017-11/2/2351596747050.jpg

Karşılaşmayı İstanbullu hakemler yönetecek

Bandırmaspor-Nazilli maçını Çağdaş Altay yönetecek

TFF 2. Lig Beyaz Gruba dahil olarak hafta sonunda oynanacak Bandırmaspor-Nazilli Belediyespor maçının hakemleri belli oldu.

5.11.2017 Pazar günü, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, saat 13.00´te başlayacak karşılaşmada, İstanbul bölgesi B klasman hakemi Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay, mühendislik görevini yürütüyor.

Maçın kıdemli hakemliğini Yunus Taşkın yapacak. İstanbul bölgesi hakemi Yunus Taşkın, B klasman yardımcı hakemi olup bir kuruluşta yöneticilik yapıyor.

Diğer yardımcı hakem Mehmet Can Küçük de İstanbul bölgesinin B klasman yardımcı hakemliği görevini yürütüyor. Küçük, tekstil sektöründe çalışıyor.

Bandırmaspor-Nazilli Belediyespor maçında dördüncü hakemliği Hakan Ülker üstlenecek. İstanbul bölgesinin C klasman hakemi Ülker, devlet memurluğu görevini yürütüyor.

Maçın gözlemciliğini Sedat Kara, Futbol Federasyonu Temsilciliğini ise Sümer Özkan yapacak.  Önder BALIKÇI

/resimler/2017-11/2/2345538146137.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırma Nazilli pususunda
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı