Bandırma Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi açıldı

Bandırma Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi açıldı

Uzm. Dr. Deniz Yıldız ve Psikolog Melda Dönmez danışan kabulüne başladı.

Bandırma, psikoterapi ve psikiyatri konusunda yeni bir merkeze kavuştu.  Psikiyatri Uzmanı Doktor Deniz Yıldız ile Psikolog Melda Dönmez Paşakent Mahallesinde kurdukları yeni merkezde danışanlarını kabul edecek.

14 Eylül günü gerçekleşen açılışa Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar ve ilçe yönetiminin yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta Ayhan Çağlar Müzik Merkezinden Şiir Saitoğlu ve Ece Utku kemanlarıyla mini bir konser verdiler.

Açılışın sunumunu yapan Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ozan Ertuğrul katılımcılara hoş geldiniz diyerek ?Sağlık ile ilgili bir sorun yaşadığımızda konunun uzmanlarına gideriz. Örneğin: kalp ile ilgili bir sorun yaşadığımızda kalp doktoruna gideriz,  kış aylarına doğru Kulak-Burun Boğaz uzmanı hekimleri sıkça ziyaret ederiz. Ya da şiddetli baş ağrısı çekiyorsak Nöroloji Uzmanlarına gideriz. Kimi zaman da ruhumuz hasta olabilir. O zaman da ruh sağlığı konusunda uzman hekimlere gideriz. Bu konuda da bundan sonraki adresimiz Bandırma Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi olacak. Sayın Uzm. Dr. Deniz Yıldız ve Psikolog Melda Dönmez bu merkezde danışanlarını kabul edecek? dedi.

Açılışta Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar da kısa birer konuşma yaparak merkezin tüm Bandırma´ya hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiler.

Uzm. Dr. Deniz Yıldız ve Psikolog Melda Dönmez, kendileri için yeni bir başlangıç olan bu merkezin açılışına katılan herkese teşekkür etti.

/resimler/2019-9/14/1715411459486.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false